Tarih: 22.02.2013 15:16

Lokman Demir’e teşekkür plaketi!

Facebook Twitter Linked-in

Tapu Kadastro İstanbul Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu, “Bu inşaat sayesinde Lokman Demir’i tanımaktan çok mutlu olduk” dedi. Kısa bir süre önce Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın da katıldığı bir törende açılışı yapılan Gebze tapu kadastro müdürlüğü binasının inşaatını yapan firma olan DEMKA İnşaat’a açılışta plaket verilmemesi eleştiri konusu olmuştu. Gebze Kaymakamlık makamında düzenlenen plaket törenine Gebze Kaymakamı Salih Karabulut’un yanı sıra, Tapu ve Kadastroİstanbul İkinci Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu ve Müdür Yardımcısı Şeyh Hamit Karpınar, Bölge Şube Müdürü Cemal Yüzgüllü, Kocaeli Kadastro Müdürü Metin Özaydın, Gebze Tapu Müdürü Bekir İlgın Salman ve Gebze Nüfus Müdürü Hasan Aydın katıldı. 

 

Törende konuşan Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, “Açılışaceleye geldiği için Lokman Bey’e orada plaket veremedik, bu hata tamamen bize ait, böyle bir eseri kısa sürede dört dörtlük bir binayı Gebze’ye kazandığıiçin kendisini tebrik ediyorum. Lokman Demir’e saygı ve şükranlarımızı arz ediyorum. Bu plaket kendisine geç verilmiş olsa da bile biz bugün kendisine minnet ve şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi. Tapu Kadastro Bölge Müdürü Sedat Cömertoğlu da Lokman Demir ile inşaat dolayısı ile tanıştığını söyledi. Cömertoğlu, “Her ne kadar bu bina ihale ile verilmiş olsa da Lokman Demir’in bu bölgede kişiliği, dürüstlüğü, itibarı, azmi ve disiplinli çalışması bizi çok etkiledi ve kendisini tanımaktan son derece mutluluk duyduk. Bu binayıkısa sürede tamamlayarak devletten aldığının çok daha fazlasını buraya harcadığına inanıyoruz. Bu binanın yapımında bize yaptığı katık ve desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Böyle bir binanın Gebze bölgesine hayırlı olmasını temenni ediyoruz”dedi. 

 

DEMKA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Demir ise görevinin yapmanın huzur ve mutluluğu içerisinde olduğunu ifade etti. Binanın yapımında özellikle Gebze Kaymakamı Salih Karabulut’un büyük destek verdiğini söyleyen Demir, binanın Gebze bölgesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra Tapu Kadastro Genel Müdürü Davut Güney’in plaketini bölge Müdürü Cömertoğlu Lokman Demir’e takdim etti. Gebze Kaymakamı Salih Karabulut da Demir’e plaket vererek başarılarının devamını diledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —