Tarih: 18.12.2016 09:30

LİPOSUCTİON İLE BİR GÜNDE FİT GÖRÜN

Facebook Twitter Linked-in

Ne yapsanız da olmadıysa asıl yapmanız gerekeni açıklıyoruz; liposuction.

    Liposuction, aslında bir yağ alma işlemidir. Vücutta bölgesel olarak biriken ve egzersizle ya da benzer yöntemle gitmeyen yağların alındığı bir işlemdir. Liposuction genel olarak kadınlarda da erkeklerde de tüm vücut bölgelerine uygulanabiliyor. Özellikle basen, bel, kalça, karın, göğüs, kol, bacak içi, diz ve sırtta bazı durumlarda yüz, ense ve boyun gibi yağlanmanın inatçı olduğu bölgelerde sıklıkla gerçekleştiriliyor. Liposuction işlemi ile daha sıkı ve fit bir görünüme ulaşmak amaçlanırken orantılı bir görünüm kazanılıyor.

    Liposuction (yağ aldırma) işlemi tek başına, fit bir görüntü elde etmek için yeterli olmayabilir. Bu gibi durumlarda uzman doktorunuzla muayene sonrası ortak karar aşamasında uzlaşabilirsiniz. Örneğin; uzun dönem spor yapmış ancak belli bölgede istediği görüntüye ulaşamamış kişiye yalnızca liposuction yeterli kalırken, yeni doğum yapmış, çeşitli diyet programları denemiş ve sonucunda karın bölgesinde ani kilo alıp vermelerle sarkmalar ve yağ birikmeleri yaşamış kişiye liposuction yağ aldırma yanında bir de karın germe operasyonu gerekebilir. Bazı durumlarla liposuction yanında meme küçültme ya da meme dikleştirme işlemleri de gerekebilir.

Liposuctionda Yeni Dönem: Vaser Liposuction  (Lazer Liposuction)

    Günümüzde klasik liposuction (yağ aldırma) işlemlerinin yanı sıra vaser liposuciton (lazer liposuction) tercih ediliyor. Liposuction yapılacak yani yağ alınacak bölge sayısına bağlı olarak ortalama 1-1,5 saat süren liposuction uygulaması ile kişi hayalindeki görüntüye kavuşuyor. Yeni teknikle uzmanlar uygulama yapılacak bölgeye ultrason diğer adıyla lazer enerjisi gönderiyor ve yağları eritiyor ve ardından kolayca çekiyor. Tüm işlem boyunca uykuda olan kişi uyandığında görüntüsünü bozan ve kendisini mutsuz eden bölgesel yağlarından kurtulmuş oluyor.  Yeni liposuction (yağ alma) yöntemi olan lazer liposuciton operasyonu ile işlem sonrası ağrı ve acı hissi yaşanmıyor.  

    Liposuction işleminden hemen bir gün sonra günlük hayata dönülüyor ve birkaç gün içinde duş alıp yürüyüş yapılabiliniyor. Böylece bölgesel yağların vermiş olduğu mutsuzluk ve depresyon belirtileri ortadan kolayca kalkmış oluyor.

http://www.isvecestetik.com



 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —