Tarih: 25.02.2013 08:40

“Lider öğretmen” semineri devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Garanti Bankası-Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) arasında yapılan “Öğretmenin Sınırı Yok” projesi kapsamında 500’e yakın öğretmeni kapsayan “Öğrenen Lider Öğretmen” seminerleri devam ediyor.

 

2012 yılında 6 okulda 150 öğretmene verilen eğitimler, 23-24 Şubat 2013 tarihinde Çayırova Toki Anaokulu, Mustafa Necati Ortaokulu, Öğretmen Şevket Özay İlkokulu, Çayırova Ortaokulu ve Atatürk Ortaokullarında toplam 140 öğretmene verilmeye devam ediyor. 9-10 Mart 2013 tarihinde ise ilçe genelindeki 9 okulda 180 öğretmene verilecek eğitimler planmış durumda olup seminer süresi toplam 20 saat olarak planlanmıştır. Eğitimlere katılan öğretmenlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika düzenleneceği belirtildi. Seminerlere Çayırova Kaymakamı A.Selim PARLAR, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İmdat AKBABA, İl Eğitim Denetmenlerinden Çayırova Grup Başkanı Ahmet CANLI ile Şube Müdürleri katıldı. İlçe Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Toki Anaokulu’nda yaptıkları açılışın ardından öğretmenler ile birlikte sınıftaki bir derse katılarak uygulamaları öğretmenler ile birlikte yaptılar. İlçe Kaymakamı A.Selim PARLAR, öğretmenler ile sohbet etti. Eğitimde yeni ufukların yeni bir vizyonla şekilleneceğini belirterek, çağın her şeyi yenilemeyi zorunlu kıldığını ve bu süreci iyi yürütmemiz gerektiğini söyledi. Seminere katılımlarından dolayı okul müdürü ve öğretmenlere teşekkür etti. İlçemizde bu tür seminerlerin devam edeceğini vurguladı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat AKBABA’nın bire bir ilgilendiği ve planlamasını kendisinin yaptığı seminerler 9-10 Mart’ta yapılacak eğitimler ile ilçe genelindeki tüm okullarda tamamlanmış olacak. Seminere katılan öğretmenlere etkili iletişim becerileri, sınıf yönetimi ile ölçme ve değerlendirme ana başlıkları altında teorik, yüz yüze ve uygulamalı eğitimler veriliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —