Tarih: 16.12.2018 17:58

Levent Altun yaşanan olayları kınadı

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Levent Altun yaptığı açıklamada, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin dün İzmit'te yapılan kongresinde yaşanan olayları kınadı.

Altun yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti'nin dün yapılan olağanüstü kongresine katılan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Genel Başkan Vekili İbrahim Erdoğan, Genel Sekreter Bayram Ekici ve Mali Sayman Derya Akbıyık’a yönelik kongre salonunda saygı sınırlarını aşan sözlü sataşma ve ifadeler kullananları şiddetle kınıyorum.

Türkiye'nin en büyük meslek örgütünün genel başkanı ve yöneticileri olmakla birlikte, şehrimize gelen misafirlerimizdir ve bu tutumlar her türlü saygı unsurlarından da uzaktır.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nda daha önce çeşitli kademelerde görev yapmış olanların da bu sataşmaları önlemek yerine ateşleyici tavırlar sergilemesi de son derece düşündürücüdür.

Demokrasiden ve misafirperverlikten uzak olan bu davranışlara sebep olanlar, genel başkanımızdan, yöneticilerinden ve camiamızdan özür dilemelidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —