Tarih: 29.02.2012 16:01

Kuşkan:"3'ü kesinleşti kalanlar netleşecek"

Facebook Twitter Linked-in

CHP İl Örgütü'nün haftalık yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. Toplantıda, kurultayla ilgili olarak ilk değerlendirmeyi il başkan yardımcısı Cevdet Şahin yaptı. Şahin, kurultaya sadece eski il başkanı Ferhan Şensoy'un katılmadığını ileri sürerek, “Kurultay üyelerimizin biri hariç hepimiz büyük bir duyarlılıkla katıldık. Bu kurultay sadece CHP'ye değil demokrasi adına da önemli bir yol açtı” dedi.

 

 

İLÇELER BELİRLEDİ

 

Şahin'in ardından ise CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan söz aldı. Kuşkan “Kurultayımızda Türkiye'nin önünü açacak kararlar alındığına inanıyoruz. Genel başkanımıza önemli bir irade sahip çıkmıştır. CHP, merkezi demokrasi olan halka yönelik çizgide ilerlemektedir. İlçe kongre tarihlerimizi belirlemeye başlayacağız. İlçe örgütlerimiz bizlere istedikleri kongre tarihlerini iletmeye başladı” dedi. 

 

İL KONGRESİ MAYIS'TA

 

İlçelerden gelen kongre tarihlerini açıklayan Kuşkan, “Karamürsel örgütümüz 13-14 Nisan'da, Kartepe örgütümüz 1 Nisan'da, Çayırova örgütümüz 8 Nisan'da, Dilovası ve Derince örgütlerimiz mart ayı sonu ya da nisan başında, Kandıra örgütümüz ise nisan ayında kongrelerini yapmak istiyor. Bunları değerlendireceğiz. İl kongremizi de mayıs ya da haziran ayında yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —