Tarih: 07.06.2012 09:33

Kuşkan mazbatasını aldı!

Facebook Twitter Linked-in

Pazar günü yapılan 34. Olağan kongrede 333 delegenin oyunu alarak CHP'nin seçilmiş il başkanı olan Yalçın Kuşkan, İzmit Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı. Yalçın Kuşkan'a her fırsatta destek veren Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar ile Derince ilçe başkanı Hakan Savaş, Kartepe ilçe başkanı Bülent Sarı, Kandıra ilçe başkanı Muzaffer Yağız, Büyükşehir Belediyesi Grup Başkavekili Fahri Örengül ile çok sayıda partili Kuşkan'ı mazbata töreninde yalnız bırakmadı.

 

 

 

KOCAELİ'Yİ CHP YÖNETECEK

 

 

Mazbatasını İzmit Seçim Kurulu Başkanı Hakim Ahmet Turan Yıldız'ın elinden alan Yalçın Kuşkan, adliye çıkışı açıklama yaptı. Kongreyle ilgili yasal sürecin tamamlandığını ve hedeflerinin yerel iktidar olduğunu söyleyen Kuşkan, “CHP'yi tekrar yerel yönetimlerde iktidar yapacağız. Bu konuda çok iddialıyız. 2014 seçimlerinin ardından bu kenti tekrar CHP'liler yönetecek. Yerelde iktidar olmak için her ilçenin şartlarına göre çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

İTİRAZ REDDEDİLDİ

 

 

Mazbata töreni öncesinde Pazartesi günü Yalçın Kuşkan'ın kurultay delegelerinde yüzde 10'lük gençlik kotasına uyulmadığı gerekçesiyle İzmit Seçim Kurulu'na  itirazda bulunulmuştu. İtirazı değerlendiren seçim kurulu, gençlik kotasına uyulduğu yönünde karar verdi ve itiraz dilekçesini ret etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —