Tarih: 01.08.2012 10:45

Kuşkan Gebze'yi kurtaracak sistemi açıkladı!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze CHP İlçe Teşkilatı, bugün yapılacak olan Gebze Belediyesi meclis toplantısı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar, il yöneticisi Ahmet Özbek, CHP Belediye Meclis Sözcüsü Musa Haydaroğlu, İlçe yöneticileri ve bölgedeki basın mensupları katıldı.

 

 

 

“ÜNİVERSİTE, CHP İÇİN BİÇİLMİŞ BİR KAFTANDIR”

 

 

 

Gebze İlçe binasında gerçekleşen toplantıda Gebze gündemindeki sorunlar hakkında konuşan İl Başkanı Yalçın Kuşkan ilk olarak bölgede yapılması gündemde olan Gebze Üniversitesi konusuna değindi.  Kuşkan, “İlk olarak CHP’li milletvekilleri tarafından meclise sunulan bir projeydi. Ama AK Parti Vekiller tarafından reddedilmişti. Gebze bölgesine bir üniversite şart. Bununla ilgili boşaltılması gündemde olan askeri alanlar var. Özellikle yol kenarında bulunan 105. Topçu Alayı’nın yeri önemli. Onun için burası Gebze Üniversitesi CHP için biçilmiş bir kaftandır. Bizim bir numaralı gündemimiz budur” dedi.

 

 

 

“GEBZE TRAFİĞİ HİÇ BİR YOL KAT ETMEMİŞTİR”

 

 

 

 Gebze’de yaşanan trafik sorununa değinen İl Başkanı Yalçın Kuşkan, “Gebze’yi yöneten yerel yönetimler Gebze trafiği konusunda hiçbir şekilde yol kat etmemişlerdir. Bölgede trafik giriş çıkışlarında büyük sorun var. Gebze’nin tek kurtuluşu kurulacak bir raylı sistem. Raylı sistemin kurulması bu konuda AK Parti’nin vaatlerinden biriydi. Ama gerçekleşmiş durumda değil, bunun için Gebze’ye hafif bir raylı sistem şart” şeklinde konuştu.

 

 

 

“YEREL SEÇİMLERDE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”

 

 

 

Yaklaşan yerel seçimler hakkında da konuşan Kuşkan, “Yerel yönetimler Cumhuriyet Halk Partisi’nin işidir. Umut ediyoruz ki 2014 seçimlerinde Gebze ve birçok ilçeyi alacağız. Bunun için CHP olarak İlçe örgütlerimizle çok ciddi çalışmalar içindeyiz. İnşallah hep birlikte 2014’te başarıya ulaşacağız” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —