Tarih: 12.06.2012 13:08

Kuşkan: "Derhal birini atayın"

Facebook Twitter Linked-in

CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuskan, Yusuf Çalkavur'un emekliliğinin  ardından vekalaeten yönetilen İl Emniyet Müdürlüğü görevinde atama yapılası gerektiğini belirtti.Kuşkan yaptığı yazılı açıklamada: 

 

 

"Yaklaşık 2,5 yıldır kentimizde görev yapan İl Emniyet Müdürü Sayın Yusuf Çalkavur geçtiğimiz günlerde emekliye ayrıldı. Kocaeli gibi yoğun nüfuslu ve hareketli bir kentte, son zamanlardaki özellikle kamu çalışanlarının eylemlerine yönelik polisin biber gazlı şiddeti dışında genelde başarılı bir yönetici profili çizen Sayın Çalkavur’a, hizmetlerinden dolayı teşekkür eder; emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.

 

 

 

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NA SESLENDİ

 

 

 

Bu arada vurgulamak isteriz ki; devlette süreklilik esastır ve Kocaeli gibi bir kentin Emniyet Müdürlüğü makamı vekâletle yönetilemez. Hemen her gün yürüyüş, toplantı gibi çeşitli eylem ve etkinliklerin olduğu bir kentte Emniyet Müdürlüğüne asaleten atamanın geciktirilmemesi, halkın ve kentin güvenliği ve huzuru açısından büyük önem taşımaktadır. İçişleri Bakanlığı’nın ya şu anki vekil müdürü asaleten ya da yeni bir Emniyet Müdürünü en kısa zamanda atamasını talep eder; Kocaeli kamuoyuna saygılarımızı sunarız. " 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —