Tarih: 07.10.2013 17:07

Kurtuluş Hamlesinde ödüller verildi

Facebook Twitter Linked-in

 Dereceye giren yerli ve yabancı sporculara ödüllerini ilçe protokolü takdim etti. Gebze Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Uluslar Arası Kurtuluş Hamlesi Satranç Turnuvası önceki gün sona erdi.

 

8 ülkeden toplam 360 satranç ustasının dereceye girebilmek için mücadele ettiği Kurtuluş Hamlesi Satranç Turnuvası’nın final programına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, AK Parti İl Kadın Oya Tunçel, TSF Yönetim Kurulu üyesi İslam Yücel, İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri, sporcular ve aileleri katıldı. 

 

SATRANCA DESTEĞE DEVAM 

 

TSF Yönetim Kurulu üyesi İslam Yücel’in açılış konuşmasıyla başlayan Kurtuluş Hamlesi Satranç Turnuvası’nın ödül töreninde kısa bir selamlamam konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, satrancın Gebze’de gelişmesi için bu tür organizasyonları önemsediklerini dile getirdi.

 

Satranç turnuvasına her yıl katılımın bir kat daha artmasının sevindirici olduğunu ifade eden Başkan Köşker, “Bir akıl oyunu olan satranca çocuklarımızın daha fazla ilgi duyması bizim için önemli. Evlatlarımızın geleceğe hazırlanmasında satrancın katkısı önemli. Turnuvamızda dereceye giren sporcularımızı kutlarım. Dereceye giremeyen, emek veren değerli katılımcılara da bir kez daha teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —