Tarih: 30.01.2012 14:08

Kurtlar Vadisi'ni seyrettiler, TV kurşunladılar

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir'in Savaştepe ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Yol ortasında kurşun sıkılmış bir televizyon, önünde sandalye, uydu sistemi, etrafta içki şişeleri bulundu. Olayın perşembe gecesi Kurtlar Vadisi Pusu dizisini izleyen çevre köylerde ikamet eden dizi fanatiği bir grup gencin yaptığı ileri sürüldü.

 

 

TELEVİZYONA KURŞUN YAĞDIRDILAR

 

 

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir Savaştepe karayolu üzerinde ilçeye bağlı İsadere köyü ile Minnetler köyü yol ayrımına kurulmuş olan televizyon görenleri hayrete düşürüyor. Perşembe akşamı kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yol çatına kurulduğu öğrenilen televizyon, uydu anten, sandalye, masa ve bira şişeleri, köylülerin iddiasına göre Kurtlar Vadisi Pusu dizisini izlemek için kurulmuş. İddiaya göre, kar altında dizi keyfi yapan bir veya birden fazla kişi Kurtlar Vadisi dizisindeki ABD ve İsrailli karakterlerin yaptıklarına sinirlenip televizyona kurşun yağdırdı.

 

 

GÖRENLER HAYRETE DÜŞÜYOR

 

Diziden kurşun sıktıkları televizyonu olay yerinde bırakıp giden şahısların kim olduğu ise bilinmiyor. Yoldan geçenler ise gördükleri manzara karşısında hayrete düşüyor. Savaştepe'de günün konusu olan olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi. Bu olay, dizi fanatikliğinin vatandaşların üzerinde oluşturduğu etkinin dışa vuruşunu göstermesi bakımından da ilginç ve dikkat çekici bir örnek teşkil ettiği şeklinde değerlendiriliyor. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —