Tarih: 14.05.2019 13:55

Kurallara Uygun Üretilen Polis Giysileri Oldukça Sağlam

Facebook Twitter Linked-in

Bunun için doğru adres ise Raff Military Textile adıyla karşımıza çıkıyor. Çok köklü bir geçmişe sahip olan şirket, yönetmeliklerde belirtilmiş olan kurallara göre imalat yapmakta. Üstelik bir sınırlaması söz konusu değil. Her türlü tören kıyafeti, şapka, üniforma, çanta, kask, yelek, kelepçe kılıfı üretmekte.

Birinci Sınıf Malzemeden Üretilmiş Polis Kıyafetleri

Polis elbisesi konusunda çok büyük bir deneyime sahip olan işletme, oldukça değişik ürün çeşitliliğiyle hizmet vermekte. Bunların başında Polis üniforma geliyor. Kurallara uygun bir şekilde hazırlanmakta. Pamuk ve polyester kullanımı söz konusu.

Bunun yanı sıra yelek, tişört, kazak ve kadın polisler için etek de mevcut. Polis elbisesi satın al noktasında edineceğiniz ürünler nano teknolojiye sahip. Üstelik nem geçirmiyor. Ayrıca soğuğa ve sıcağa karşı dayanıklı.

Uzun Ömürlü Polis Şapka ve Aksesuarları

Şirket birçok değişik Polis aksesuar sınıfındaki ürünüyle hizmet vermekte. Her türlü polis şapkası bunların başında gelmekte. Siper kısmı son derece dayanıklı. Ayarlama yapılabilir. Kask üretimi mevcut.

Çevik Kuvvet ve benzeri departmanlar için üretiliyor. Vizörlü olan ürünün boyun koruması da mevcut. Ayrıca polis elbisesi haricindeki her çeşit kılıf, çanta, kelepçe kılıfı ve cop üretimi de başarılı bir biçimde yapılıyor. buraya tıklayarak ürünlerimizi görebilirsiniz

Polisler İçin Özel Bot ve Ayakkabı

Raff Military Textile sayesinde polis departmanları ayakkabı siparişi verebilir. Yüzde yüz deriyle üretilen ayakkabıların bağcığı var. Hem kadın hem de erkekler için üretim yapılıyor. Üstelik termo taban söz konusu. Son derece şık ve kurallara uygun.

Polis bot seçenekleri oldukça fazla. Kısa, uzun gibi versiyonları söz konusu. Taban bölümünde ise enjeksiyon özellik dikkat çekmekte.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —