Tarih: 18.05.2012 17:51

Kültürler Köşker'in makamında buluştu!

Facebook Twitter Linked-in

19 Mayıs Gençlik Şöleni için Gebze’ye gelen Senegal, Slovakya, Irak, Romanya, Makedonya, Gürcistan, Bosna Hersek ve Bulgaristanlı genç dansçılar; Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e konuk oldu. Köşker, “Kentimize gelerek kendi kültürlerine ve halk danslarını bizlere tanıtan, Gebze’mizi tanıma fırsatı bulunan genç misafirlerimiz şerefler verdiler” dedi.

 

 

 

HER MİLLETTEN GENÇ

 

 

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gebze Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen gençlik şölenine katılmak üzere ülkelerinden gelen gençler Başkan Köşker’e konuk oldu. AKS Modern Halk Dansları Merkezi organizasyonuyla Senegal, Slovakya, Irak, Romanya, Makedonya, Gürcistan, Bosna Hersek ve Bulgaristan’dan gelen gençler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. 19 Mayıs coşkusuna Gebze’ye gelerek ortak oldukları için teşekkür eden Başkan Köşker, “Kentimize gelerek kendi kültürlerine ve halk danslarını bizlere tanıtan, Gebze’mizi tanıma fırsatı bulunan genç misafirlerimiz şerefler verdiler. Kültürlerin kaynaşması ve buluşmasına vesile olan AKS Dans topluluğunun yöneticilerini de kutlarım. Türkiye sevdalısı genç dansçı konuklarımızı gelecek yıl Gebze’mize yine bekleriz” dedi.

 

 

TÜRKÇE ŞARKIYA TAKDİR

 

 

Başkan Köşker’in selamlama konuşmasının ardından söz alan ve ülkesinde bulunan Türk okulunda eğitim gören Senegalli Ahmet, seslendirdiği Türkçe şarkıyla takdir topladı. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesi ve Başkan Köşker’in konuklara hediye takdimiyle sona erdi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —