Tarih: 25.10.2017 08:19

Küfür eden Caner Erkin ceza almayacak

Facebook Twitter Linked-in

 

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçında Medipol Başakşehir'i ağırladı. Siyah-beyazlılar, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak ligde oynadığı son 5 maçında da puan kaybetti. Öte yandan maçın sonlarında hakem Mete Kalkavan'a küfür ettiği ekranlara yansıyan Caner Erkin, gündeme oturdu. Hakem Kalkavan'ın maç sonu raporu ortaya çıktı!

Kalkavan'ın bu küfürü işitmediği raporlara da yansırken, maçta görevli olan tüm hakem ve gözlemcilerin de gürültü yüzünden Caner'in küfürlerini duyamadıkları bildirildi. Duyulsaydı Kalkavan'ın o an direkt kırmızı kart da çıkarabileceği belirtilirken, karşılaşmanın hakem gözlemci raporlarında yer almayan küfürlerin, görüntülerden de ceza uygulaması kaldırıldığı için yaptırıma uğramayacağı kaydedildi. Caner Erkin, sadece üst üste gördüğü sarı kartlar nedeniyle Aytemiz Alanyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Bu arada MHK'nin, Mete Kalkavan'ın yönetimini başarısız bulmadığı, verdiği kararların skoru değiştirmediği görüşünde birleştiği belirtildi. Kalkavan'ın 8.2 puan ile haftayı kapacağı öğrenildi.

CANER ERKİN ÖZÜR DİLEDİ
Başakşehir maçında hakeme küfrettiği esnadaki görüntüleri kameraya yansıyan Caner Erkin, yaşananlar sebebiyle sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada özür diledi. 

Fikret Orman, Caner Erkin'in yaptığı bu paylaşımı Instagram hesabından beğendi. Erkin'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı;




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —