Tarih: 07.01.2012 16:02

Küçük Meclis toplantısı boş geçti!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Küçük Millet Meclisi (TkMM) Kocaeli, Ocak ayı toplantısını önceki akşam İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Bahri Odabaş öncülüğünde bir araya gelen TkMM’ye olan katılım her zamanki gibi düşüktü. Kocaeli milletvekillerinin fotoğraflarının ve isimlerinin koltuklara tek tek konulduğu toplantıya yine hiçbir vekil katılmadı.

 

 

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Odabaş, Kocaeli milletvekillerini aradığını ancak aradığı vekillerin kendisine mazeret bildirdiğini belirtti. Odabaş, “Vekilleri aradım ama Ankara’da meclis toplantısı olduğu için bizlerle birlikte olamayacaklarını söylediler. Mazeret bildirdiler ben de kendilerini anlayışla karşıladım” açıklamasında bulunarak, sivil toplum kuruluşlarının da katılım göstermemesine sitem etti. 

 

 

 

Milletvekillerinin ve sivil toplum kuruluşlarının toplantıya katılım göstermesi için kendi toplantı zamanlarını yeniden ayarlayacaklarını söyleyen Odabaş, “Vekillerimizin de bizlerle birlikte olabilmeleri için önümüzdeki aylarda yapılacak toplantıları başka gün ve saatte yapacağız” dedi. Toplantının ileriki bölümlerinde KOÜ Okutmanı Oğuz Polatel, “1915’te ne oldu?” isimli bir sunum yaptı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —