Tarih: 26.01.2012 15:37

Küçük çocuğa inşaatta tecavüz!

Facebook Twitter Linked-in

İzmit Yeşilova Mahallesi'nde bulunan bir köprü altında geçtiğimiz hafta Facebook'tan tanıştığı G. T. tarafından tecavüze uğradığını iddia eden 14 yaşındaki B.T.,  İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği'ne şikayetçi olmuştu. 

 

Yapılan soruşturma sonrası G. T. gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bu iğrenç olayın ardından küçük kızın verdiği ifade doğrultusunda hareket eden ekipler, başka bir tecavüzcü daha olduğunu belirledi ve yakalamak için çalışma başlattı.

 

İddialara göre; Yeşilova Mahallesi'nde tecavüze uğrayan B.T.  olay sonrasında korkudan eve gidememiş ve isminin M. A.K.(27) olduğu öğrenilen şahıs tarafından kandırılarak yine o mahallede bulunan bir inşaat şantiyesine götürüldü. Burada küçük kıza tecavüze yeltenen M.A.K. kızın ağlaması üzerine geri adım attı.

 

Şantiye bekçisi tarafından fark edilen B.T. ile M. A. T. inşaattan kovuldu. Bunun üzerine küçük kızı Hz. Mevlana Camii'ne götüren zanlı cami avlusunda genç kızla sabahladı. Yine iddialara göre M.A.D, küçük kızı Kartepe ilçesinde bulunan arkadaşının çalıştığı başka bir şantiyeye götürdü.

 

Yine iddialara göre burada B.T.'ye tecavüz eden, zanlı daha sonra küçük kızı Samsun'a götürmek istedi. Zanlı ile otogara kadar giden B.T., daha sonra kaçarak polise sığındı. Poliste ilk olarak köprü altında küçük kıza tecavüz eden G.T.'yi daha sonra da yürüttüğü soruşturma çerçevesinde M.A.T .'yi gözaltına aldı. 

 

İzmit ilçe Asayiş Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı, 14 yaşındaki B.T.'ye tecavüz etmediğini, ancak kendi rızası ile seviştiklerini söylediği iddia edilirken, Küçük kız ve ailesi tarafından şikayetçi olunan şahıs  poliste biten işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —