Tarih: 13.10.2021 17:58

Kübra Ceylan “Paris, Modanın Kalbinin Attığı Bir Şehir!”

Facebook Twitter Linked-in

Kübra Ceylan “Paris, Modanın Kalbinin Attığı Bir Şehir!”

Moda dünyası için önemli bir konuma sahip olan şehirlerle ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan YKZ Kübra Ceylan markasının kurucusu Kübra Ceylan, “Moda deyince bazı şehirler akla geliyor. Bunlar, birçok insanın ilham aldığı tasarımlarıyla gündeme geliyor. Hiç şüphesiz ki Paris, modanın kalbinin attığı şehirler arasında. Bilindiği üzere Paris’in moda dünyasındaki başarısı 1500’lü yıllara kadar uzanıyor. Paris, ilk moda haftasını 1973 yılında düzenlemiş. O günden bugüne moda haftası organizasyonu devam ediyor. Bu organizasyonlarda çok özel tasarımlar ortaya çıkıyor. Birçok kişi de bu tasarımları ilgiyle takip ediyor.” dedi.

 

Açıklamalarına devam eden Ceylan, “Londra’yı göz ardı edemeyiz tabi. Londra da moda dünyası için çok önemli bir şehir. İngiltere’de ilk moda haftası 1984 yılında düzenleniyor. O günden itibaren, farklı tasarımlar moda haftalarında sunuluyor. Moda haftaları, tasarımların büyük bir kitleyle buluşturulması için çok önemli organizasyonlar. Peki İstanbul, moda dünyasında özel bir yere sahip değil mi, diye sorabilirsiniz. Elbette İstanbul’un moda sektörüne katkılarını göz ardı edemeyiz.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Moda Dünyası için İstanbul da Çok Önemli!

Moda tasarımcısı Kübra Ceylan moda ve İstanbul ilişkisini “İstanbul da moda dünyası için çok önemli şehirler arasında yer alıyor. Bildiğiniz üzere İstanbul, alışveriş için çok özel seçenekler sunuyor. Tarihi dokusuyla dikkatleri üzerine çeken İstanbul, farklı tasarımların da bulunabileceği bir yer olma özelliğine sahip. Tasarımları ve dokuları ile ilgilerin odağı haline gelen kıyafetleri İstanbul’da rahatlıkla bulabilirsiniz. Bulduğunuz parçaları titiz bir şekilde kombinlediğinizde, çok şık görünüm elde etmeniz mümkün. Bunun için biraz zaman ayırmalı ve kombin oluşturmanın ciddi bir iş olduğunu kabul etmelisiniz.” Diye açıklıyor.

Ayrıca Ceylan “Biz tasarımlarımızı oluştururken modanın kalbinin attığı şehirleri takip ediyor, buralarda ön plana çıkan tasarımları analiz ediyoruz. Kendi çizgimizi yansıtan tasarımlar oluşturup hedef kitlemize sunuyoruz.” Diyerek tasarımcıların kendi çizgilerini nasıl yansıttıklarına da değindi. 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —