Tarih: 21.12.2011 13:51

Kuaförler için eğitim protokolü

Facebook Twitter Linked-in

İlçe Mili Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Arıcan ile Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Beytulah Duyar arasında imzalanan protokol gereği ilçedeki berber ve kuaförler için mesleki eğitim kursları düzenlenecek.

 

 

"PROTOKOL ESNAFIMIZ İÇİN ÖNEMLİ"

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törende imzalanan protokolde eğitimlere 26 Aralık’ta başlanması kararlaştırıldı. Protokolün hayırlı olmasını dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç, protokolün 18 maddeden oluştuğunu söyledi. Protokolün berber ve kuaför esnafı için önemli olduğunu bildiren müdür Uruç, “Protokol Burhaniyeli berber ve kuaför esnafımız için önemli. Bu kurslar, kendilerine daha avantajlı bir mesleki üstünlük getirecektir. Hayırlı olsun” dedi. 

 

 

YENİ KURSLARI DÜZENLENECEK

 

 

Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Beytullah Duyar ise, “Kurs kayıtlarımız yapıldı. Mili eğitim müdürlüğümüz ile yaptığımız protokol sonrasında ağda, manikür ve pedikür kursları düzenleyeceğiz” dedi.  Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Arıcan ise kurslara katılacak olan berber ve kuaförlere başarı dileğinde bulundu. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —