Tarih: 07.05.2019 15:48

Kto Ve Kayseri Dtm A.ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alkan’dan Ramazan Sokağı Açıklaması

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Ticaret Odası ve Dünya Ticaret Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alkan Ramazan Sokağı ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Kayseri Ticaret Odası ve Dünya Ticaret Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Alkan'ın açıklaması şu şekilde:

"Kayseri Ticaret Odası üyelerinin bir bölümü ve esnaf hemşerilerimiz, Odamızın ortağı olduğu Dünya Ticaret Merkez i A.Ş. yönetiminde bulunmam nedeni ile, fuar alanındaki tesislerin "Ramazan Sokağı" için Büyükşehir Belediyesi ve Sun Fuarcılığa tahsisi konusunu tarafımıza ısrarla sormaktadır.

DTM Fuar ve Kongre Merkezi'nin Geleneksel Ramazan Sokağı için Büyükşehir Belediyesi'ne, Büyükşehir Belediyesi'nin de Sun Fuarcılığa tahsisi konusu yönetim kurulunun gündemine kesinlikle gelmemiştir. Ben de Kayseri DTM A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi olarak diğer arkadaşlarımla birlikte, tesislerin Büyükşehir Belediyesi'ne, DTM'nin İstanbul yönetimi tarafından yazılı başvuru üzerine ücretsiz olarak tahsis edildiğini öğrendim. Büyükşehir Belediyesi'ne elektrik vs gibi masrafları karşılanmak kaydı ile ücretsiz olarak tahsis edilen fuar alanının Sun Fuarcılığa hangi şartlarda verildiği tarafımızca kesinlikle bilinmemektedir.Talebin Kayseri DTM A.Ş. Yönetim Kuruluna getirilmemesi nedeniyle tahsis süreci tamamen KTO yönetiminin de bilgisi dışında gerçekleşmiştir.

Bir çoğu bizim veya KESOB'un üyesi olan geleneksel çarşı içindeki esnaf ve tacirlerimiz, Ramazan Sokağı'nın çarşıyı da canlandırma adına eskiden olduğu gibi Mimar Sinan parkı içerisinde veya, bir zamanlar gerçekleştirildiği gibi Cumhuriyet Mahallesinde (Çarşı içinde) düzenlenmesini arzu etmekteydi.

KTO üyelerine, çarşı esnafına ve kamuoyuna duyurulur."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —