Tarih: 25.01.2012 17:00

KSO'dan Gebze atağı!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Sanayi Odası (KSO), yeni yılın ilk meclis toplantısını oda binasında gerçekleştirdi. ABD'de bir iş gezisine katılan oda başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nun katılamadığı toplantıyı başkan yardımcısı Şerif Kanık yönetti. Meclis başkanı Hasan Tahsin Tuğrul'un gündeme dair bilgi verdiği toplantıda faaliyet raporları görüşüldü. Ayrıca, odaya üye ancak uzun süredir faaliyet göstermeyen 16 firmanın sicil kaydının silinmesine karar verildi. 

 

 

 

KSO meclis başkanı Hasan Tahsin Tuğrul gündemin en önemli maddesini üyelerin onayına sundu. Oda üyesi olan ancak uzun süredir faaliyette bulunmayan 16 firmanın sicil kaydın silinmesi oy birliğiyle kabul edildi. Kaydı silinen firmalar şöyle;

 

 

 

Tarhay Tarım ve Hayvancılık İşletmeleri A.Ş., Genoto İmalat ve Sanayi A.Ş., Yücebalkan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Birsan Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş., Özgür Plastik Hammadde ve Ürünleri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Aksa Akü Sanayi ve Ticaret  Ltd. Şti., Kor Endüstri Kimya Makine Tesisat Ticaret Ltd. Şti., Standart Alüminyum Sanayi Ticaret Ltd. Şti., Kuroğlu İnşaat Orman Ürünleri Ticaret ve Sanayi A.Ş., Mil Çelik Kimya İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., Mas Marmara Alüminyum İşletmecilik Sanayi A.Ş., Kora Bant Sanayi ve Ticaret A.Ş.,, Yapı Gayrimenkuller İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., NTN Metal Plastik Mobilya Yapı Malzemeleri Sanayi ve Tic. Ltd. Şti., Fırat Saka-Saka Un ile Özgen Temizlik Özel Güvenlik İnşaat Tekstil Gıda Yemek Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

 

 

ÇAYIROVA VE GEBZE'DE ODA TEMSİLCİLİKLERİ AÇILACAK

 

 

Tuğrul, 16 firmanın sicil kaydının silinmesi için  İl Sicil Müdürlüğü'ne başvuru yapılacağını söyledi. Tuğrul, daha sonra  Gebze bölgesinde açılması planlan oda temsilcilikleriyle ilgili, “Gebze TAYSAD OSB'de açmayı planladığımız oda temsilciliğimizi Çayırova'da açmaya karar verdik. Bir de Gebze merkezde bir temsilciliğiniz olacak” diyerek bu kararı üyelerin onayına sundu. Karar oy birliğiyle kabul edilirken, oda temsilcilikleri için çalışmalara hız verileceği söylendi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —