Tarih: 26.11.2014 13:23

Kso, meslek komiteleri müşterek toplantısı gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Sanayi Odası’nın 78 Meclis ve Komite Üyesinin katılımının sağlandığı toplantının açılış konuşmasını KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul ve KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu gerçekleştirdi. Program akışı hakkında KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi bilgi aktarımında bulundu. 

 

Toplantıda ilk sözü alan KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul, KSO Meclis Komisyonlarının çalışmalarını değerlendirerek, komisyonların çok faydalı çalışmaları olduğunu vurguladı. KSO Başkanı Zeytinoğlu’da açılış  konuşmasında Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısına gösterilen ilgiye teşekkür ederek, özellikle meslek komitelerinin çalışmalarını değerlendirdiği konuşmasında olumlu sonuçlarının alındığını söyledi.

 

Toplantıda yedi ayrı konu, Meclis komisyon sözcüleri vasıtasıyla aktarıldı. Liman Komisyonu adına Mustafa Türker, Üniversite Sanayi İşbirliği Komisyonu adına Yunus Çiftçi, KOBİ Komisyonu adına Sacit Ertuğ, OSB Komisyonu adına Dr. Oktay Duymaz, Ekonomi Komisyonu adına Oktay Kabasakal, Enerji Komisyonu adına Birol Bozkurt ve Çevre Komisyonu adına Muhammet Saraç sunum gerçekleştirdiler. 

 

Kocaeli Sanayi Odası’nın yaklaşık beş saat süren toplantısı sırasında, toplantıya katılanların eş ve çocukları için çeşitli aktiviteler düzenlendi. Yılın ilk kar yağışı ile birlikte göl çevresinde yürüyüş yapıldı ve akşamında da canlı müzik eşliğinde gala yemeğinde Kocaeli Sanayi Odası’nın 25’inci kuruluş pastası kesildi.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —