Tarih: 19.09.2019 14:45

Kredi Olmadan Ev Nasıl Alınır?

Facebook Twitter Linked-in

Kiralar her yıl zamlanıyor. Birçok kiracı ise bu durumdan şikâyetçidir. Özellikle konut satışının düştüğü zamanlar insanlar kiraya yöneliyor, fakat kiralar ise çok yükseliyor. Aslında konut satışının düşmesine ya da artmasına bankalar sebep oluyor. Bankaların faiz oranı düştüğünde konut satışları artıyor, faiz oranı arttığında ise konut satışı düşüyor. Bu durum ise kirada oturanları etkiliyor. Çünkü konut satışının düşmesini ev sahipleri fırsat bilerek kiralara zam yapıyor. Bunun için de birçok birikimi olmayan kiracı kredisiz ev almak istiyorum diyor. Krediye ya da faize bulaşmadan ev sahibi olmak isteyen çok sayıda insan vardır. Fakat kredisiz ev almak mümkün müdür?
 
Kredisiz Ev Almak Mümkün Mü?
Kredisiz ev almak için bazı yollar mevcuttur. Bunlardan biri de Birevim, Eminevim gibi kurumlara başvurmaktır. Bu kurumlara başvuru yaparak her ay yapılan kuralara siz de katılabilirsiniz. Bu tarz kuruluşlar seçtiğiniz eve değer biçip, adınız kurada çıktığı zaman o evi size alıyor. Bu sayede herkesin ev sahibi olmasını amaçlıyor. Siz de kredi çekmek yerine, Eminevim’ e yazılabilirsiniz. Evin ne zaman çıkacağı belli değildir. Fakat her ay şansınızı denemiş olacaksınız. Ayrıca faizsiz ve kredisiz, hiç bir şeyinizi ipotek altında bırakmadan ev sahibi olmanız mümkündür. Böylece kendi evinizin kirasını ödemiş olacaksınız. Türkiye'nin hemen hemen her yerinde bu tarz kurumlara başvuran birçok insan vardır.
 
Kredisiz Ev Almak İçin Ne Yapmak Gerekir?
 
Siz de kredisiz ev almak istiyorsanız, fakat kredisiz ev nasıl alınır bilmiyorsanız bu konu hakkında kısa bir araştırma yapmalısınız. Yapacağınız araştırma sayesinde kredisiz ev veren kurum ya da şirketlere ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Sizin olmayacak bir ev için her ay kira ödemek yerine kendinize ait olacak bir evin taksitlerini her ay kira gibi ödemek daha mantıklı olacaktır. Eğer ki birikiminiz yetersiz ise ve kredi ile faize bulaşmak istemiyorsanız Eminevim, Birevim gibi kuruluşları mutlaka incelemelisiniz. Dilediğiniz evi alabilmek için kuranın size çıkmasını bekleyin. Sonrasında ise ev sahibi olabilirsiniz.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —