Tarih: 16.07.2018 09:57

Kral Fm Yayın Akışı

Facebook Twitter Linked-in

Bünyesinde yer verdiği radyocular arasında Afrikalı Ali, Gönül Dostu Şener, Sibel Öcal, Nöbetçi Erdem, Kezban Yaşamul, Ata Demirkaya gibi isimler ile yoğun ilgi toplayan ve keyifli sohbetleri ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız hoş müzikler ile farklı programlarda çeşitli dinleyici kitlelerine hitap etmekteyiz. Kral canlı dinle ile hit pop, arabesk ve farklı şarkılardan arasından en iyi parçaları sizlerle buluşturuyoruz. Güncel konular hakkında farklı radyocular ile sohbetin tadını çıkarabilirsiniz.

Kral Efem Avantajları

Dilediğin ve sevdiğin belki de ilk defa duyarak beğeneceğin yüzlerce müziğe gün içerisinde Kral FM’den ulaşabilirsin. Müzikleri ister mobil uygulama ister masaüstü şekliyle Kral canlı dinle. En popüler program ve müziklere yer veren Kral FM popüler programları Mehmet’in Gezegeni, Ata’dan Müzik Ziyafeti, Kezban’ın Günlüğü, Gönül Dostu Şener, Harbi Kız, En Kral 10 olmaktadır. Eğer canlı yayını kaçırdıysanız ya da yeniden dinlemek istiyorsanız online bulabileceğiniz program videolara ulaşabilirsiniz. Hafta içi sabah 07.00’da yayına başlayan Gönül Dostu Şener 09.00’da Kezban’ın Günlüğü ile devam eden yayını 22.00’da Kaptan Şener ile noktalamaktadır. Hafta sonunu keyifli geçirmek isteyenler içinse saat 09.00’da başlayan Kral FM yayını 22.00 da başlayan Müzik Yayını ile son bulmaktadır.

Yenilenen Yapısı İle Kral FM

Kurulduğu yıllar çok eskiye dayanan Kral FM, zamanla kendini geliştirerek ve yenileyerek Türkiye’nin en sevilen radyoları arasında yerini almıştır. Kral FM ilk müzik televizyonu radyosu olma özelliğine sahiptir. Uzun yıllar pop müzik ağırlıklı yayın yapmakta olup Doğuş Yayın Grubu bünyesinde çalışmaya başlamanın ardından arabesk ve fantezi ağırlıktadır. Daha sonra ayrı bir kanal açan Kral Pop FM, Türk müzik dünyasının önemli aktörlerinden olmuştur. Kral FM olarak gerek aldığımız ödüller gerekse çeşitli etkinlikler ile dinamik bir radyo kanalı olmaktayız. Dilersen mobil uygulama dilersen internet sitesinden Türkiye’nin neresinde olursan ol kesintisiz olarak Kral canlı dinle.

Kaynak; http://radyo.fm/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —