KPSS'DE YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

KPSS

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkındaki Genel Yönetmeliğe ilişkin değişiklik içeren Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

KPSS kapsamında yeni sınav yapılmaması durumunda sonuçlar, bir sonraki sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar geçerli olacak.Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkındaki Genel Yönetmeliğe ilişkin değişiklik içeren Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. KPSS kapsamında yeni bir sınav yapılmaması durumunda sonuçlar, bir sonraki sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar geçerli olacak.

RESMİ GAZETEDE YAYIMLANIP YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkındaki Genel Yönetmeliğe ilişkin değişiklik içeren Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

SONUÇLARIN AÇIKLANMASINDAN İTİBAREN 2 YIL GEÇERLİ OLACAK

Buna göre, KPSS, sonuçların açıklanmasından itibaren iki yıl, öğretmen adayları için ise KPSS'de elde edilecek puan bir yıl geçerli olacak. Yeni bir sınavın yapılamaması durumunda ise sınav sonuçları, bir sonraki sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar geçerli olmaya devam edecek.

Geçici maddeye göre ise A grubu kadrolara ilişkin sınav başvurularında kullanılan 2016 KPSS puan türlerinin geçerlilik süresi bir yıl olacak.



Güllü’nün kardeşlerinden yeğenleri hakkında suç duyurusu

Büyükşehir ekiplerinden Koçarlı ve Germencik’te hummalı çalışma

Şişli’de bir araç, kaldırımda yürüyen vatandaşların arasına daldı. Kazada yaralananların olduğu öğrenilirken, olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Nazilli Belediyesi Yeni Mahalle’deki taş döşeme çalışmasını tamamladı

Yaralı halde bulunan dağ keçisi tedavisinin ardından doğaya salındı

Bitlis’te tır dorsesinde 31 göçmen yakalandı

Hakkında 17 yıl hapis cezası bulunan şahıs Jandarma ekiplerince yakalandı

Bakan Ersoy: "Rajab’ın ailesiyle Bakanlığımızda bir araya gelerek, ardından birlikte Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı ziyaret ettik"

Sıhke Göleti’ne giren inek telef oldu

Göçün hafızası geleceğe taşınıyor

Sabiha Gökçen’den Mısır’a iki yeni destinasyon: Luksor ve Marsa Alam’a uçuşlar başladı

Beşiktaş Belediyesi minik öğrencilere afet bilinci eğitimi verdi

Bağcılar’da en iyi kuaförler engelli bireyler için yarıştı

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Gaziantep’te trafikte tehlike saçan ve kaza yapmaktan kıl payı kurtulan sürücüye ceza

Başkan Öztürk’ün hayatını kaybeden kayınvalidesi son yolculuğuna uğurlandı

TBMM’de bütçe maratonunda ‘savunma sanayinden kimler rahatsız’ gerginliği

DMS ekranı yeni konumunda mesaiye başladı

Yol uygulamasında uyuşturucu ele geçirildi

Samsun Şehir Hastanesi adıyla yapılan ’iş başvurusu’ dolandırıcılığına karşı uyarı

Sultanbeyli’de motor kazasında hayatını kaybeden 3 çocuk babası son yolculuğuna uğurlandı

Sarıkamış’ta anma öncesi kritik toplantı: "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor"

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilikte örnek olmaya devam ediyor

Egologıcs projesi Bursa’dan Türkiye’ye yayılıyor

Avrupa Parlamentosu, Rus gazının ithalatını yasaklama planını onayladı

Konya Büyükşehir’in desteklediği "Uluslararası Naat-ı Şerif Yarışması"nda ödüller sahiplerini buldu

Samsun’da 25 bin yaşlıya hizmet verildi

Muğla’da "Sıfır Atık" seferberliği çalıştay sonuçları vizyon buluşmasıyla açıklandı

Arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs tutuklandı

SAMEK atölyelerinde minikler seramikle, gençler tezhiple tanıştı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.