Tarih: 25.09.2019 23:36

Köylüoğlu Nakliyat İstanbul'un Nakliye İhtiyacına Cevap Veriyor!

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul'da yüzlerce nakliye firması her gün binlerce birey ve şirket için nakliyat hizmeti veriyor. Bu dev şehirde profesyonel olan ve işini düzgün yapan bir nakliyat firması bulmak oldukça zor olacaktır. Ancak işini iyi yapan ve müşteri tarafından tam not alan evden eve nakliyat firmaları kendilerini belli etmektedirler. İstanbul evden eve nakliyat firmaları arasında başarısı ile adından söz ettiren Köylüoğlu Nakliyat daha iyi bir firma olmak için müşterilerinin tavsiyelerini ve ihtiyaçlarını birinci planda tutuyor.

Köylüoğlu Nakliyat İstanbul'da evden eve nakliyat, eşya depolama, şehirlerarası nakliyat gibi alanlarda hizmet veren bir şirkettir. Şirket yetkililerinden Emrullah Bey yaptığı açıklamada nakliye sektörünün çok ciddi bir rekabet içinde olduğunu ve şirketlerini çok daha ileriye taşımak istediklerini belirtti. Evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen kişiler çeşitli alanlardan firma arayışına girerler. Bunların başında da Google gelir. Google'da arama yaparak nakliye firması bulmak isteyen kişiler işini hakkı ile yapan, müşterisine değer veren ve saygıda hiç bir şekilde kusur etmeyen firma bulurlar. İşte bu firmalardan birisi de Köylüoğlu Nakliyat'tır. Köylüoğlu Nakliyat web sitesi https://www.koyluoglunakliyat.com'a giriş yaparak verilen hizmetler hakkında paylaşılmış bilgilere de bakabilirsiniz.

Köylüoğlu Nakliyat Nasıl Çalışır?

Nakliyat hizmeti almak isteyen bir müşteriden gelen telefon ile süreç başlar. Taşınacak eşya miktarı, dairenin bulunduğu kat, eşyanın gideceği mesafe, eşyanın teslim edileceği dairenin bulunduğu kat gibi bir çok durum ile nakliye fiyatı belirlenir. Köylüoğlu Nakliyat firma yetkilileri ve müşterinin arasında yapılan görüşmenin ardından bir tarih belirlenir ve nakliyat hizmeti için tam saatinde firma araçları ile verilen konumda olur. Firma çalışanları eşyaları kamyonete hasarsız olarak yükler ve gidecek adrese eşyalar götürülür.

İstanbul evden eve nakliyat firması Köylüoğlu Nakliyat'tan hizmet almak için 0850 595 04 34 numaralı telefonu ya da 0532 054 72 42 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Firma yetkilileri hemen tarafınıza gerekli bilgileri verecektir. Ayrıca firma ofisine de gidebilirsiniz. Ayrıca nakliyat firması Bağlarbaşı Mah. Refer Sk. No:2 Maltepe / İSTANBUL adresinde bulunmaktadır. Hemen arayın ve bilgi alın!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —