Tarih: 03.04.2012 09:36

Köylülerin şikayetleri dinleniyor!

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’deki tüm köylerde bakkal ve kahvehanelerde denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde sağlık ve teknik şartnamelere uygun olmayan işletmelere uyarılarda bulunan ekipler vatandaşların şikâyetlerini ise yetkili birimlere iletiyor

 

KÖYLERDE DENETİM

 

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı İhtisas Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde vatandaşların huzur ve refahı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler sadece kent merkezlerinde değil, kentin tüm köylerinde de göre yapıyor. Özellikle köylerde faaliyet gösteren bakkal ve kahvehaneleri denetleyen ekipler uygunsuz işletmelere gerekli uyarılarda bulunuyor.

 

225 İŞYERİ

 

2012 yılında başlayan yeni uygulamada ilk olarak Kandıra, Kartepe ve İzmit ilçeleri köylerinde denetimler yapıldı. Şu ana kadar yaklaşık 225 işyerinde yapılan denetimlerde işyeri sahiplerine bilgilendirmelerde bulunuldu. Köy bakkallarındaki gıdaların sağlığa uygun olup olmadığı, işyerinin hijyeni gibi noktalarda titizlikle yapılan denetimlerden köy halkı da memnun oldu.

 

VATANDAŞLARIN ŞİKAYETLERİ ALINIYOR

 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimler sırasında köylerdeki vatandaşların şikâyet ve önerilerini dinliyor. Büyükşehir Zabıta ekipleri köy halkı ile bir araya gelerek yapılan toplantılarda vatandaşlarla birebir görüşülüyor. Vatandaşlardan gelen istekleri not alan ekipler gerekli yetkililere ulaştırarak çözüme kavuşturmasını sağlıyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —