Tarih: 09.07.2013 16:15

Köylerimizde belediyecilik destanı yazdık

Facebook Twitter Linked-in

Köylülerin yoğun ilgisiyle karşılanan, köylerdeki gönüllü itfaiyecilere sertifikalarını dağıtan Başkan Karaosmanoğlu,‘’Büyükşehir Belediyesi olarak köylerimizde yaptığımız hizmetlerle belediyecilik destanı yazdık’’ dedi.

 

Tavşanlı, Mollafenari, Pelitli

 

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de köy ziyaretlerine Tavşanlı, Mollafenari, ve Pelitli ile devam etti. Başkan Karaosmanoğlu’na köy ziyaretlerinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve muhtarlar eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, her gittiği köyde vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

 

Köylerde her şey var

 

Köylülerin çeşitli ikramlarla misafir ettiği Başkan Karaosmanoğlu,‘’10 yıl önceki Kocaeli’yi, Gebze’yi, köylerimizi şöyle hatırlayalım. Alt ve üst yapıda, sosyal alanlarda, hizmette büyük eksikler, karşılanmayı bekleyen büyük ihtiyaçlar vardı. Aradan geçen zamanda halkımızdan aldığımız destek ve güvenle, sosyal politikalardan altyapıya, çevreden ulaşıma, grup yollarından arıtma tesislerine kadar köylerimizde belediyecilik destanı yazdık. Kentte ne varsa köyde de olacak dedik ve sözümüzü tuttuk’’ ifadesini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —