Tarih: 01.05.2018 13:32

KOÜ personel alacak

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Üniversitesi ilgili birimlerinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı.

Çeşitli sağlık personeli pozisyonlarında yapılacak alımlara dair tüm bilinmesi gerekenler şu şekilde;

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

DPB'nin internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında 5 farklı pozisyonda toplam 25 personel alımı yapılacağı açıklandı. İlan metninde yer alan kadro detaylarına göre alımlar, Eczacı, Fizyoterapist, Psikolog, Biyolog, Diğer Sağlık Personeli pozisyonlarında yapılacak. 

Diğer Sağlık pozisyonları için yayımlanan ilanlarda alım yapılacak bölümler arasında, Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği, Radyoterapi, Anestezi, Tıbbi Laboratuvar, İlk ve Acil Yardım Teknikerliği, Protez ve Ortez ve İş ve Uğraşı Terapisti kadroları yer alıyor. 

ADAYLARDA ARANAN GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak adayların, devlet kurumlarına memur alımlarında aranan başvuru koşullarına ek olarak yukarıda yer alan pozisyonların gerekliliklerine göre belirlenen özel koşullara haiz olmaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak. 2016 KPSS (B) grubu sınavlardan lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puanı esas alınacaktır. 

Bu şartlara ek olarak ayrıca Kocaeli Üniversitesi, ''Eczacı pozisyonuna başvuran adaylarda KPSS sınav şartı aranmamakla birlikte başvuruda bulunan adayların sayısı ilanda belirtilen sayıdan fazla olması durumunda, adaylara sözlü sınav yapılacak olup, kazanan adaylar sözlü sınav başarı puan sırasına göre belirlenecektir. Sözlü sonucu göreve başlayan adaylar dışarıda kazanç getirici başka bir iş yapamayacaktır.'' açıklamasında bulundu. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 16 Mayıs tarihine kadar, istenilen evraklar ile birlikte (2016 KPSS sonuç belgesi fotokopisi. Nüfus cüzdan fotokopisi. Diplomanın önlü arkalı fotokopisi. Başvurulan unvanda eğitim belgesi, sertifika veya çalışma belgesi istenmiş ise fotokopisi Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge. 4/B Sözleşmeli Personel Başvuru Formu) Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen yapacaklardır. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —