Tarih: 12.04.2015 14:49

KOT CEKET NASIL KOMBİNLENİR

Facebook Twitter Linked-in

Ara mevsimlerin en çok tercih edilen ceket türlerinden biri olan kot ceketler, hem kurtarıcı olarak kullanılmakta hem de klasik şık bir görüntü oluşturmaktadır.

Bu sezon modasında kot ceketlerde, renk, uyum ve modernlik oluşturulmasına dikkat edilmiş ve detaylara oldukça fazla önem verilmiştir. Her türlü kombine uygun olarak meydana getirilmiş bu ceket modellerinde doğru kombini yapmak oldukça önem kazanmaktadır.

Pantolon kombinleri

Özellikle maksi boy etek ve elbiselerle birlikte oldukça fazla kullanılan kot ceketler, boylarının kısa olması sebebiyle yüksek belli eteklerde de tercih edilmektedir. Elbise boyunun uzun olması sebebiyle bacak boyunu uzun gösteren bu kombinlerde, bohem stilinde giyenlerin sıklıkla tercih ettiği kombinler oluşturulmaktadır. Özellikle ofis giyiminde kullanılan kalem etekler de kot ceketle kombin edilebilmekte ve bu sayede spor bir hava oluşturulabilmektedir. Kısa ve A kesim elbiselerle de tercih edilen bu ceketler, çok şık görüntüler oluşturulabilmektedir.

İster kargo pantolon olarak bilinen cepli pantolonlarla kullanılıyor olsun, ister deri pantolonlarla, pantolonlar kot ceketle tamamlandığı takdirde çok şık ve tarz bir görüntü meydana gelmektedir. Kanvas pantolonlarla da oldukça sık tercih edilen kot ceketlerde, en çok tercih edilen model klasik kot ceketlerdir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —