Tarih: 28.03.2013 13:30

Köşker’den çeşitli ziyaretler!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mesaisinin büyük bir bölümünü vatandaşların arasında, onların dilek, talep ve önerilerini dinleyerek geçiriyor.

 

Vatandaşların acılı günlerinde de yanlarında olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker önceki akşam İstasyon Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt’un da kendisine eşlik ettiği ziyaretlerin ilkini şehit Hasan Şahin’in baba ocağına yapan Başkan Köşker, daha sonra şehit Hasan Arslan’ın İstasyon Mahallesi’ndeki baba ocağına konuk oldu. Burada şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen ve taleplerini alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Vatan savunmasında kahramanca mücadele eden ve Hakkı’n rahmetine yürüyen aziz şehit kardeşlerimizin geride bıraktığı aileleri artık bizim ailemiz. Onların sıkıntısı, derdi, kederi bizim de derdimiz sıkıntımız.

 

Taziye evlerine de uğradı 

 

Onların her zaman yanındayız, destekçileriyiz. Bu vesileyle tüm şehit analarının ellerinden öpüyorum” dedi. Şehit ailelerinin ardından İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden ve yakın bir zamanda eşini kaybeden Ercan Cengiz’i evinde ziyaret eden Başkan Köşker, Cengiz ailesine taziyelerini iletti. Burada bir süre aile bireyleriyle sohbet eden Başkan Köşker daha sonra; kızı vefat eden Ali Fındık’ın evine konuk oldu. Evlat acısı yaşayan Ali Fındık’a sabır ve metanet dileyen Başkan Köşker son olarak; AK Parti İstasyon Mahallesi teşkilatının kurucularından Mehmet Bulut’a hasta ziyareti gerçekleştirdi. Mehmet Bulut’a acil şifalar dileyen Başkan Köşker, ev ziyaretlerine devam edeceklerini de sözlerine ekledi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —