Tarih: 02.12.2013 16:32

Köşker yine Cuma pazarının kalkacağını söyledi!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, sivil toplum kuruluşları, hemşeri ve kültür derneklerine yönelik başlattığı hizmet sunumu toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Tatlıkuyu Mahallesi’nde bulunan Ankaralılar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Köşker, kente kazandırılan hizmetler ve projeler hakkında vatandaşları bilgi verdi.  

 

Tatlıkuyu'ya müjde

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Tatlıkuyu Mahallesi’ne kazandırılacak aile sağlığı merkezi için protokolün imzalandığını ve projenin en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Tatlıkuyu ve Barış mahallerine hizmet edecek olan modern kapalı Pazar yeri için hazırlanan projeye ilişkin yapımı ihalesine çıkılacağının müjdesini de vatandaşlarla paylaşan Başkan Köşker, kente kazandırıla diğer hizmetlere ilişkin bilgileri de sinevizyon eşliğinde aktardı. 

 

Başkan Köşker; Gebze’de 25 yıldan bu yana kaldırılamayan Cuma pazarının kaldırılarak yeni ve kapalı Pazar yerini hizmete sokacaklarını dile getirdi. Cuma pazarının kurulduğu Şehit Numan Dede Caddesi’nin trafiğe kapatılacağını ve nostalji tranvayı konulacağını dile getirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —