Tarih: 21.06.2012 10:24

Köşker pazarcıların sorunlarını dinledi!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ulus’ta kurulan semt pazarını gezerek esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti. Belediye hizmetlerine ilişkin vatandaşlarla sohbet eden Başkan Köşker, “Ulus İlköğretim Okulu önünde bulunan 12 dönümlük arazide kültür merkezi inşa edeceğiz. Hemşerilerimiz her türlü kültürel ve sosyal etkinliği bu merkezimizde gerçekleştirebilecek” dedi.

 

 

PAZARI GEZDİ

 

 

 

Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akgül’ün yanı sıra belediye meclis üyeleri Muharrem Yelekoğlu ve Bahtiyar Öztürk, belediye başkan yardımcısı Orhan Sipahioğlu’nun da kendisine eşlik ettiği pazar gezisinde vatandaşların belediye hizmetlerine ilişkin görüşlerini dinleyen Başkan Köşker, semt pazarlarında karşılaştıkları sorunları da sordu. Belediye hizmetlerine ilişkin vatandaşların ve pazar esnafının görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Köşker, Ulus sakinlerine kültür merkezi kazandıracaklarını hatırlattı.

 

 

 

KÜLTÜR MERKEZİ

 

 

 

Köşker, “Ulus İlköğretim Okulu önünde bulunan 12 dönümlük arazide kültür merkezi inşa edeceğiz. Hemşerilerimiz her türlü kültürel ve sosyal etkinliği bu merkezimizde gerçekleştirebilecek” dedi. Başkan Köşker, Ulus Mahallesi’ne kazandırılacak kültür merkezi için yapılan kamulaştırma çalışmalarının hızla devam ettiğini ve önemli aşamalar kaydedildiğini  de sözlerine ekledi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —