Tarih: 07.03.2014 15:15

Köşker Muşluların konuğu oldu

Facebook Twitter Linked-in

Dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette dernek başkanı, Ziyaretten memnuniyetini dile getirerek Gebze' de kültürel ve sosyal anlamda önemli değişiklikler yaşandığını dile getirerek Belediye Başkanı Adnan Köşker'e ve ilçe başkanı Cemalettin Kaflı beraberindeki ekibe teşekkürlerini iletti.

 

Kaflı'dan 23 Mart Kocaeli Mitingine davet

 

Dernek başkanının konuşması sonrasında selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, herkesin bildiği üzere milletimiz ve 2023 hedefine giden bu yolda çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu anlamda milletimizin takdirinin sandıkta tecelli edeceğinden şüphemiz yoktur.

 

Bu akşam belediye başkanımız ve belediye başkan adayımız sayın Adnan köşker yaptığı çalışmalar hakkında birazdan bilgi vereceğinden sizleri 23 Mart'ta Kocaeli'de Başbakanımızın katılımıyla  gerçekleştirilecek olan mitingimize davet ediyor. Sizleri sevgi ve muhabbetler selamlıyorum'” dedi. Başkan Köşker, beş yıl boyunca Gebze'de yapılan çalışmalardan bahsederek; “Bizler aynı toprakların çocuklarıyız. Memleketlerimiz farklı olabilir; ama yaşadığımız bölge aynı..

 

Sizlerin destekleri ile bizler sevgiyle büyüyen bir şehir için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde sizlere yaşamaktan keyif aldığımız bir Gebze sunmak için projelerimizi sizlerin de önerileri ile şekillendiriyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz beş yılda deneyimlerimiz üzere  gönül kapımız sizlere her zaman açık " dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —