Tarih: 15.02.2012 13:05

Köşker: "İnanıyorum başaracaksınız"

Facebook Twitter Linked-in

Gebzespor yönetim kurulunu makamında kabul eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor’un yeni yönetimle birlikte son haftalarda yakaladığı çıkışın herkesi mutlu ettiğini belirterek, üst üste alınan galibiyetlerde payı olan tüm futbolcuları ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Başkan Köşker, yeni yönetimin 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ve ilk yarıda kulübün içinde bulunduğu mali kriz nedeniyle transfer yapamayan Gebzespor’u gerçekleştirdiği transferlerle yeniden ayağa kaldırarak büyük iş başardığını söyledi.

 

 

4-5 MAÇLIK SERİYE İHTİYACIMIZ VAR

 

 

Gebzespor’un son 4 haftada aldığı puanlarla düşme hattından kurtulmak için büyük avantaj yakaladığını belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,”İnşallah 4-5 maçlık seri galibiyetlerle düşme tehlikesini tamamen atlatacağız. Futbolcu kardeşlerimize ve sizlere güveniyoruz. Takım çok iyi gidiyor. Şehir olarak umutluyuz” dedi.

 

 

KÖŞKER’İ KIRIKHAN MAÇINA DAVET ETTİLER

 

 

Gebzespor Kulüp Başkanı Yavuz Unsur’un umre ziyaretinde olması dolayısıyla katılamadığı ziyarete Gebzespor Kulüp Başkan Vekili Ömer Aydın, Genel Kaptan Abbas Sır ve Mali İşler Sorumlusu Ahmet Hakan Hocaoğlu ve diğer yönetim kurulu üyeleri iştirak etti. Yönetim kurulu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i Pazar günü Gebzespor’un iç sahada yapacağı Kırıkhan maçına davet etti. Başkan Köşker, hafta sonunda Gebze Alaattin Kurt Stadı’nda yapılacak Gebzespor-Kırıkhanspor maçını bir engel çıkmadığı taktirde izlemeye geleceğini söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —