Tarih: 05.01.2012 10:19

Köşker iddiaları yanıtladı

Facebook Twitter Linked-in

Adnan Köşker CHP’li Meclis Üyesi Süleyman Karaman’ın Belediye Meclis toplantısında kendisine yönelik iddialarına cevap verdi. 

 

 

"SSK BORCUM BİLE YOK"

 

 

Belediye Başkanı Adnan Köşker ise Karaman’ın suçlamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Karaman’ın Beylikbağı’nda ihtilaflı olduğu bazı isimlere yardımcı olduğunu, bunun için de kendisine geldiğini söyleyen Köşker, “Burası meclis salonu, benimle ilgili bir iddianız varsı basın toplantısı düzenler kamuoyuna açıklarsınız”dedi. Köşker, suçlamalarla ilgili olarak da, 30 yıllık sanayici olduğunu ve bugüne kadar vergi ve SSK borcu olmadığını ifade etti.

 

 

"51 YAŞIMDAYIM,ŞEREFİMLE YAŞADIM"

 

 

Adnan Köşker, “Meclis üyesi veya belediye başkanı olduk diye kimse işinden vazgeçmez. Bugüne kadar ne çekim ne de senedim döndü, kimseye de tek kuruş borcum yok. Belediyede göreve gelince de en çok bu konulara dikkat ettik. Siyasete atılmadan önce üç fabrikam vardı ve burası da dördüncü fabrikam, öyle anlatıldığı gibi 30-40 trilyon değil. 15 bin Tl veren varsa veririm. Bilecik’te ve Pendik’te de fabrikalarım var, bunları tapu kayıtlarından öğrenebilirsiniz. Bu fabrikayı alırken de il ve ilçe başkanına söyledim ve mal beyanımda da var bunlar” dedi. AK Parti döneminde kayıt dışının bittiğine de dikkat çeken Köşker, “Belediyeye geçinmeye gelmedik ve 51 yaşına kadar şerefimizle yaşadık, kimse benden tek kuruş aldı diyemez” dedi.

 

 

 

ZAMAN ZAMAN KARŞILIKLI TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

 

 

Konuşmasının son bölümünde elinde dolar çantası ile ata binen bir resim karikatürize eden ve altında da “Atı alan Üsküdar’ı geçmiş ifadesi yazan resmi gösteren Karaman’a, belediye Başkanı Adnan Köşker, kendisinden davacı olacağını söyledi. Köşker, “Sen önce kendine bak, önce kendinle barışık ol, yakın çevrende barışık olduğun bir arkadaşını göster bana…İnsan kendisi ne ise karşısındakini de öyle sanar…Bu resim yüzünden seni dava edeceğim” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —