Tarih: 30.07.2012 13:37

Kösali: "15 günde hazır olacak"

Facebook Twitter Linked-in

Her fırsatta vatandaşları evlerinde ziyaret eden CHP Darıca İlçe başkanı Selman Kösali,ilk toplu iftarını basına vererek, toplu iftar programını başlattı. Darıca girişinde bulunan Közde Kanat restorantta basını ağırlayan Kösali ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri, iftar sonrasında da açıklamalarda bulundu.

 

 

 

MUHTARLAR VE İMAMLAR

 

 

 

CHP Darıca İlçe başkanı Selman Kösali, önümüzdeki günlerde mahalle muhtarları ile iftarda biraya gelecek olan Kösali’nin ikinci durağı camii imamları olacak. Müftülük izniyle imamları toplayacak olan Kösali, onlara da parti çalışmaları hakkında bilgi sunacak.

 

 

 

15 GÜN İÇİNDE HAZIR

 

 

 

Partinin ikibuçuk kattan oluşan yeni binasının açılış hazırlıklarını sürdüğünü, binayı partiye yakışır hale getireceklerini, binanın aynı zamanda bir eğitim ve idare merkezi olarak görev yapacağını vurguladı. 15 gün içinde yeni binanın kullanılır hale geleceğini ifade eden Kösali, anlamlı bir açılış töreni yapacaklarını da dile getirdi.

 

 

 

ÖNCE ÖRGÜT VE HALKLA GÜÇLÜ BAĞ

 

 

 

Darıca’da ilk iş olarak partilileri toparlamaya ve halkla güçlü bir şekilde buluşmaya başladıklarına dikkat çeken Kösali, “biz işin ne gösterisinde ne de kendi kendimizi kandırmanın peşindeyiz. Önce güçlü bir örgüt, sonrada halka bütünleşmiş bir parti yapısı kurmanın peşindeyiz. Bu yolda da önemli mesafeler aldık. Çünkü, Darıca CHP’nin taban olarak güçlü yerlerinden biridir. Seçimleri alt yapısı güçlü bir şekilde girmek istiyoruz. İddialıyız ve her çalışmayı buna uygun yapıyoruz. Ayrıca, belediyeyi de yakından takip ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —