Tarih: 10.04.2017 14:42

Korkmaz: En büyük destek gençlerden gelecek

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İzmit İlçe SKM programı kapsamında, 28 Haziran Mahallesi gençleriyle bir araya geldi. Mevlana Kafe’de düzenlenen programa, İlçe Başkan Yardımcısı Alper Doğan ve İlçe Yöneticisi Mazhareddin Yıldız katıldı. Gençlerin yoğun katılım sağladığı programda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Korkmaz, gençlerin sorularını yanıtladı. Seçilme yaşının 18’e indirilmesiyle ilgili açıklama yapan Ali Korkmaz, “Gençlerimize güvenimiz sonsuz. Sizlerin desteği ile en güçlü desteğin gençlerimizden geleceğine inanıyorum” dedi.
 
TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE KARAR VERECEĞİZ
İlçe Başkanı Ali Korkmaz burada yaptığı konuşmasında, “Bu bir parti seçimi değil.  Burada Türkiye’nin geleceği var. Türkiye’nin geleceği için karar vereceğiz. En büyük desteği gençlerimizden göreceğimize inanıyorum. Bu destek Türkiye’nin geleceği için, Türkiye'nin aydınlık yarınları için. Gençlerin siyasete girmesini, aday olmasını Kılıçdaroğlu istemese de gençler de onu istemiyor. Gençler cevabını 16 Nisan'da verecek” dedi.
 
GENÇ TEMSİLCİLER BULUNMALI
Korkmaz, “Geçmişte yaşanan sıkıntıların yaşanmaması için el birliğiyle çalışmamız lazım. Gençlerimizin önünü açalım istiyoruz. Gençler siyasete de girsin istiyoruz. Sizlerin taleplerini, isteklerini yine sizlerin içerisinden çıkacak gençler en iyi şekilde dile getirebilir. Sizlerin de genç temsilcilerinin Meclis’te bulunması lazım. Bunun önünü bu anayasa değişikliğiyle açıyoruz” diye konuştu.
 
‘DARBE DÖNEMİ BİTTİ’
Korkmaz, “15 Temmuz’da halkın emanetini almak için geldiler. Alçak FETÖ teröristleri bütün gücüyle geldi ama emaneti teslim etmedik. Eline milletin silahını, uçağını, helikopterini alacaksın, milletin üzerine bombaları ve mermileri yağdıracaksın. Millet bunu unutmaz. Artık Türkiye’de darbeler dönemi bitmiştir. Bu ülke kolay kurulmadı. İstiklal Savaşı’nda omuz omuza verdik zaferi kazandık. Cumhuriyeti birlikte kurduk” dedi.
 
‘MENZİLE VAKTİNDE ULAŞACAĞIZ’
Başkan Korkmaz, “Ülkemizde heyecan, dürüst, çalışkan insanlarımız var. Ama zemin ve sistem iyi değilse bunların ne anlamı var. Zaman zemini sağlamlaştırma zamanıdır. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile daha hızlı, kaliteli, randımanlı işleri gerçekleştirilmiş olacak. Sistem üzerinde hizmetler yağ gibi akacak. İkide bir durmak yok. Türkiye bu sistemle menziline vaktinde ulaşacak” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —