Körfez’de öğrencilerin gösterileri izleyenleri mest etti

Körfez’de öğrencilerin gösterileri izleyenleri mest etti

Körfez’de 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler gösterileri ile izleyenleri büyüledi.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Körfez’de coşku içerisinde kutladı. Kutlamaların adresi Alparslan Türkeş Spor Kompleksi olurken katılım yoğun oldu. Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmaların ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sunuldu. Stadı dolduran Körfezliler ise öğrencilerin gösterisini ayakta alkışladı. 23 Nisan dolayısıyla düzenlenen çeşitli sosyal ve kültürel yarışmalarda dereceye girenlere ödüller protokol üyeleri tarafından verildi. Daha sonra tüm öğrenciler bando eşliğinde tören yürüyüşü gerçekleştirerek stadı dolduran vatandaşları selamladı. Çocukların bayramını kutlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Bugün bizler için önemli ve anlamlı bir gün. 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklara armağan etti. Çocuklarımızın bayramını kutluyorum" dedi.


 

Programa katılanlar arasında Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Garnizon Komutanı Gökhan Güllüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



 

Körfez’de öğrencilerin gösterileri izleyenleri mest etti



Alkolden 2 kez ehliyetini kaptıran sürücü kazada 3’üncü kez yakalandı

Antalya’da markette cinayet: 2 ölü

Malatya’da "dur" ihtarına uymayan sürücü gözaltına alındı

ABD Adalet Bakanlığı Epstein belgelerini yayınlamaya başladı

Kayseri’de polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak, kaçan alkollü sürücü alkometreyi üflemek için direndi

Adliye mensupları, meslektaşlarının konserinde doyasıya eğlendi

Kazaya karışan alkollü sürücünün savunması: "Hastamız vardı, biraz acil hareket etmemiz gerekiyordu"

Sumud yeniden yolda: İlkbaharda Gazze’ye ikinci sefer

Şanlıurfa’da bir kişi otomobilini ateşe verdi

Erzurum’da bir kişi baltayla ağır şekilde yaralandı

Bursa’da kavşakta feci kaza: 1 ağır yaralı

Zonguldak’ta alevler geceyi aydınlattı, itfaiye papağanı yangın ortasından kurtardı

Kırklareli’de uyuşturucu operasyonu: 13 gözaltı

Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 3 yaralı

Rigoberto Rivas: "İlk yarıyı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz"

Hrvoje Smolcic: "Bence iyi iş çıkardık"

Daniel Agyei: "Ligin en formda takımlarından biriyiz"

Başkan Özlü sahada: 23 Nisan Parkı Kütüphanesi açılışa hazır

Vatandaşın en acı gününde yanlarında oldular

Teksas’tan Bursaspor taraftarına net mesaj!

Başakşehir’de ayakkabı imalathanesindeki yangın söndürüldü

Denizli İdmanyurdu ilk yarının son maçına hazır

Bahamalar, Kosova’yı tanıyan 121. ülke oldu

Alaattin Gülerce: "Kupa maçından sonra yol haritamızı belirleyeceğiz"

Cizre’deki lisede taciz iddiası: Öğretmen gözaltında

Okulda rahatsızlanan 23 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Selçuk İnan: "23 puan çok iyi puan"

Kazada savrulan otomobil kaldırımdaki yayalara çarptı: 4 yaralı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.