Tarih: 10.01.2012 17:12

Körfez ve Derince'ye 23 bin ton asfalt

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yaz mevsimi başında yoğunlaştırdığı bakım, onarım, yama ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler bu kapsamda Körfez ve Derince ilçe ve köy yollarında üst yapı düzenlemesi ve asfalt yama yapılması çalışmaları yaptı.

 

 

TONLARCA ASFALT

 

 

Körfez ilçesine bağlı Körfez ilimtepe yoluna 4000 ton, Körfez Kirazlıyalı yoluna 3000 ton, Körfez ilçesi merkezinde 3000 ton yama yapıldı. Derince İlçesinin köylere uzanan önemli arterlerinden Derince toylar yoluna 4300 ton, İshaklcılar, Çavuşlu, Karagöllü köylerinde 4500 ton ve Derince ilçe merkezindeki Yenikent mahallesine 3000 ton asfalt dökülerek yama yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan, ilçe ve köy yollarında üst yapı düzenlemesi ve asfalt yama yapılması sayesinde çevre köylerde yaşayanlar için ulaşım keyif hale geldi.

 

 

VATANDANDAŞ MEMNUN

 

 

Özellikle Derince İlçesine bağlı İshakçılar, Çavuşlu, Karagöllü köylerinde yaşayan vatandaşlar, çalışmalardan son derece memnun kalırken, bölgede sürekli incelemelerde bulunan Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Belen Sipahiler arası dolgu malzemesi dökülen yolun asfaltlanmasını da planladıklarını açıkladı.  Geçtiğimiz aylarda radar yolunun asfaltlanarak trafiğe açılması sırasında açıklama yapan Büyükşehir Genel Sekreteri Ersin Yazıcı ise önümüzdeki yıl Kocaeli genelinde asfaltlanmamış köy yolu kalmayacağını belirtti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —