Tarih: 31.07.2012 10:22

Körfez manzaralı okul yeni döneme hazır!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime modern bir yapı daha kazandırdı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığı protokol çerçevesinde inşa ettiği 4 Temmuz İlköğretim Okulu’nun yapımı tamamlandı. Körfez manzaralı okul önümüzdeki dönemde eğitime başlayacak. Öğrenciler bu yıl eğitimlerini zeytinlikler içindeki yeni modern binalarında tamamlayacaklar. Okulun yapımıyla eğitime destek veren Büyükşehir Belediyesi, okula ulaşımı sağlayacak yollar için de çalışma yürütüyor.

 

 

 

40 DERSLİK 2 BİN METREKARE OTURMA ALANI

 

 

 

Doğantepe Mahallesi’nde 9 dönüm alan üzerine kurulan okul 40 derslikli olarak inşa edildi. Mevcut yeri Karamürsel’de D–130 kenarında olan 4 Temmuz İlköğretim Okulu yeni eğitim döneminde yeni binasına geçerek hizmet verecek. 2 bin metrekare oturma alanına sahip olan okul, bodrum, zemin ve iki kat olarak inşa edildi. Yapının içerisinde dersliklerin yanı sıra idari kısımlar, anaokulu derslikleri, iş atölyeleri, spor salonu, kantin ve tuvaletler yer alıyor.

 

 

 

SARAYI ANDIRAN GENİŞ BAHÇELİ OKUL

 

 

4 Temmuz İlköğretim Okulu’nun tüm eksiklikleri tamamlanarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Dış cephe kaplaması ile sarayı andıran deniz manzaralı ilköğretim okulunun bahçe kısmı dolgu yapılarak geniş bir alan oluşturuldu. Böylece eski okuldaki dar bahçe sorunu yeni okulla birlikte aşıldı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —