Tarih: 18.12.2014 14:12

Köprülü belediyesi yeniden açılıyor

Facebook Twitter Linked-in

Danıştay’dan onaylanarak çıktı

 

Hükümet tarafından kapatılan belediyelerden biri olan Ardahan Göle ilçesi, Köprülü Belediyesi’nin hükümet tarafından kapatılmasına karşı bölge halkı ve avukatların verdiği hukuk mücadelesi halkın zaferiyle sonuçlandı. Danıştay, Köprülü Belediyesinin yeniden açılmasına karar verip, kararı Erzurum bölge mahkemesine gönderdi.

 

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, kapatılan Köprülü belediyesinin yeniden açılmasının kesinleşmesi ve Danıştay Kararının Erzurum Bölge Mahkemesine gönderilmesinin ardından, bölge halkına hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın dedi.

 

Emeği geçenlere teşekkür

 

Belediyenin açılması için konuyu yakından takip edenlerden biri olan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt “15.12.2014 Pazartesi tarihi itibariyle beklenen imza atılarak Karar Düzeltme kazanılmış ve Belediye eski Başkanımız Yıldırım Sarıkaya ve Av. Murat Toprak ile de bilgiler paylaşılmıştır. Bu durumda konunun Ankara’daki işlemleri bitmiş ve Erzurum Bölge İdare Mahkemesine gönderilmiştir.  Avukatlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Titizlikle takip ettiğim bu konunun sonuçlanarak seçimin bir an önce yapılması için elimden geleni yapacağımı belirtir, komuoyunun tüm hemşehrilerimin bilgisine saygılarımla sunarım” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —