• BIST 100

    14200,54%-0,68
  • DOLAR

    42,70% 0,02
  • EURO

    50,14% 0,01
  • GRAM ALTIN

    5904,88% -0,07
  • Ç. ALTIN

    9522,21% 0,00

Konyaspor altyapısını güçlendiriyor

Konyaspor Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Ay, Türkiye genelinde yaklaşık 20 bölgede futbol okulları açtıklarını, yaptıkları yatırımlarla Konyaspor'un altyapısının artık daha da güçlü olduğunu söyledi.

SPOR 19.09.2019 11:46:00 0
Konyaspor altyapısını güçlendiriyor

Konyaspor Futbol Akademisi Koordinatörü Taner Ay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konyaspor Futbol Akademisi'ne 4 yıl önce başladığında tesislerin yetersizliğinin yanında oyuncu bazında da sıkıntılar yaşadıklarını belirtti.

Bütün bu sıkıntıları aşmak için çok büyük gayretler gösterdiklerini vurgulayan Ay, "Milli Eğitim Müdürlüklerinden izinler alarak okullarda çalışmalar yapmaya başladık. 12 ay boyunca çalışılabilecek Konyaspor Futbol Okulları'nı faaliyete geçirdik. Futbolcu kaynağı yaratmak için Konyaspor'un her bölgede çalışan sporcu ve antrenörleri olması için Türkiye genelinde yaklaşık 20 bölgede futbol okulları açtık." diye konuştu. 

"İki sporcunun A takımına gitmesi diğerlerinin de önünü açtı"

Tesislerin, Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk sayesinde kazandırıldığını vurgulayan Ay, şöyle devam etti:

"Tesislerimiz sayesinde sporcularımız bütün ihtiyaçlarını burada karşılayabiliyor. Her türlü imkana sahibiz. Özellikle 3 tane çim saha bulunuyor tesisimizde. Fitness salonu, havuzu ve kalacak yerleriyle mükemmel bir tesis. Belki de Süper Lig takımlarının çoğunda böyle bir tesis yoktur. Bundan sonraki süreçte hem Konyaspor A Takımı bazında hem de milli takımlara oyuncu gönderme işine odaklanıyoruz. Aykut Kocaman hoca ve ekibinin titiz çalışmaları sonucunda antrenmanlarımızda beğenilen oyuncular A takımının antrenmanlarına çağırılıyor. Bu konuda geçen yıl özellikle Erdon Daci ve Ali Karakaya'nın altyapıdan Konyaspor A Takımı kadrosuna gitmesi buradaki bütün sporcuların önünü açtı. Şimdi bütün sporcuların hedefi Ali Karakaya gibi Erdon Daci gibi Konyaspor'da oynamak."

Taner Ay, çalışmaların meyvesini bu sene almaya başladıklarını anlatarak, "Geçmişte, takımın altyapı tesisleri çok kötüydü. Hiçbir yere sporcu gönderemiyorduk. Yaptığımız yatırımlarla Konyaspor altyapısı artık daha da güçlendi." diye konuştu.

17 Yaş Altı Milli Futbol Takım oyuncularından Hüseyin Biber ise milli takıma davet edildiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Başarını sadece kendisine ait olmadığını ifade eden Hüseyin Biber, "Takımımızın başarısı yukarılarda olduğu için bizden birisi parladı ve milli takıma çağırıldı. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aslında daha fazla hak eden arkadaşımız var. İnşallah onlara da milli formayı giymek nasip olur. Bu tabii ki bitmiş bir hedef değil. Daha A Takım'a gitmeyi hedefliyorum. Futbolda hedefler bitmez. İnşallah daha yukarılara gitmeyi hedefliyorum. Kendimi Ömer Ali Şahiner'in yerinde görüyorum. İnşallah bir gün o mevkide oynarım." şeklinde konuştu.

17 Yaş Altı Milli Futbol Takım oyuncularından Şener Kaya da milli takıma seçildiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah diğer arkadaşlarıma da nasip olur. Hedefim, Konyaspor A Takımı'na çıkarak orada kalıcı olmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

AA

Karaman’da motosiklet denetimleri devam ediyor

Bolu’nun karlı dağlarında sis güzel görüntü oluşturdu

Antalya’da bıçak bileme ustası mesleğini yaşatıyor, 50-60 bin liraya çırak bulamıyor

TOBB MYO’da Erasmus proje eğitimi gerçekleştirildi

Safran, sarımsak ve kırmızı bibere bilimsel güvence

Gezici aşevi 81 ilde gönüllere dokunuyor

Kartepe’de zabıta ekiplerinin bulduğu cüzdan sahibine teslim edildi

Kastamonu’da ekiplerin köy yollarındaki zorlu karla mücadelesi başladı

Midyat ADSM’de implant tedavisi uygulanmaya başlandı

Mersin Mut’ta fırtına çatıyı uçurdu

Çanakkale’de jandarma ekipleri KADES ve güvenlik hakkında bilgilendirdi

MATSO’dan yangın güvenliği mevzuatıyla ilgili turizm tesisleri ve işletmeler için ek süre talebi

Fenerbahçe, Olimpia Milano deplasmanında

Jandarma 2.7 milyon kullanımlık uyuşturucuyu piyasaya sürülemeden yakaladı

"Bilim Ümraniye" öğrencilerin geleceğine ışık tutuyor

Sancaktepe’de düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Çanakkale’de uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli tutuklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Doğumdan hayata, Kocasinan’da her an vatandaşımızın yanındayız"

Denizli’de araç sayısı 580 bine dayandı

Paramotorla inip gelin arabasının önünü kestiler

Dr. Öğr. Üyesi Melik: "Mide kanseri, sessiz ilerler ama erken teşhisle tedavi edilebilir"

Samsun’da taşıt sayısı 532 bin 670 oldu

Ezine’de jandarmadan öğrenci ve öğretmenlere trafik bilgilendirmesi

Tekirdağ’da deniz 20 metre çekildi

Tavas Belediyesi mahallerin ihtiyaçlarına karşılama devam ediyor

Öğrencilere gıda güvenliği anlatıldı

Cephanelik gibi evden otomatik silahlar çıktı

Aydın Lisesi’nde sanal gerçeklik dönemi başladı

Erzincan’da yaban keçisini vuran 3 kişiye 975 bin TL ceza

Diyaliz hastalarına moral ve dayanışma yemeği

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.