Tarih: 03.02.2012 13:46

Kontrolden çıkan araç sulama kanalına uçtu!

Facebook Twitter Linked-in

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde kar yağışından dolayı kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü sulama kanalına uçtu. Balçık çamurla kaplı kanaldan mucize eseri kendi imkanları ile çıkan sürücünün burnu bile kanamadı.

 

Alınan bilgiler göre sabah saatlerinde Kaynarca Şehit Fahrettin Azak Caddesi Entaş mevkiinde Şaban Sarduvan’ın kullandığı 54 VE 516 plakalı otomobil, seyir halinde iken bir anda kaymaya başladı.

 

 

YARA ALMADAN KURUTULDU

 

 

Sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu savrulan araç yol kenarında bulunan sulama kanalına uçtu. Sulama kanalında ters dönen araçtan kendi çabalarıyla çıkan Şaban Sarduvan’ın kazada mucize eseri burnu bile kanamadı.Kanalın balçık olmasından dolayı, şamura saplanmadan dışarı çıkmasının mucize olduğu sürüsü Sarduvan, “Ne olduğunu anlamadım. Araç bir anda sağ sola gitti ve sulama kanalına uçtum. Çok şükür kazadan yara almadan kurtuldum. Verilmiş sadakamız varmış" dedi.

 

 

Polis kaza ile ilgili tutanak tutarken, sürücü Şaban Sarduvan, herhangi bir ihtimale karşı hastaneye kaldırılarak sağlık kontrolünden geçirildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —