Tarih: 23.11.2012 10:41

KONSİAD yönetimi Akım Metal’de toplandı

Facebook Twitter Linked-in

Akım Metal Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa BÖYET’ Bey’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, KONSİAD Anadolu Yakası Yönetim kurulu başkanı ve Gebze SİAD’ lar birliği dönem başkanı Muzaffer KOŞAN, KONSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal ÇELİK, KONSİAD Genel Sekreteri Av. Özer ÖZTAŞBAŞI emekli SGK baş iş müfettişi ve İstanbul Teftiş Grup Başkanı Nusret NAYIR, Has Çelik Yönetim kurulu Başkanı Naci FAYDASIÇOK, NTG Plastik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tahir GÖNENÇ, Yeminli Mali Müşavir Zekeriya ÇELİK, Doğan Metal Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim TUNÇ, Gözde Unlu Mamulleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet BAYINDIR, Doç. Dr. Semih TAKKA, Göral Otomasyon Yönetim Kurulu Başkanı Naci KES, Sürmeli İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Semih SÜRMELİ ve misafir olarak da GYTE Personel Daire Başkanı Bahtiyar TELLİ ve GYTE Mühendislik Fakültesi Sekreteri Sahip AYHAN katıldı.

 

 

İŞ ADAMLARINA BRİFİNG

Toplantı başlamadan önce emekli SGK Baş İş Müfettişi ve İstanbul Teftiş Grup Başkanı Nusret NAYIR tarafından iş adamlarına iş ve işçi güvenliği ile ilgili brifing verdi. Emekli Baş İş Müfettişi Nusret NAYIR konuşmasında; Yaşadığınız ve çalıştığınız ülkelerde yasaları özellikle iş ve işçi güvenliği kanunları konusunda gerekli bilgilere sahip olması, İnsanın var olduğu yerde mutlaka iş kazalarının olduğu ve bunun hukuki yaptırımlarının çok ciddi ve ağır cezalarının olduğunu söyledi. Hukuki anlamda İş ve Sosyal güvenlik hukuku konusunda ülkemizde yeterli sayıda hukuk müşavirleri ve avukat bulunmadığını bu konunun da bir an önce giderilmesi gerektiğini belirtti. Brifing’den sonra gerçekleşen toplantıda Konyalı Sanayici ve İş Adamları’nın İstanbul’a ilk geldiklerinde yalnız olduklarını, şu anda ise Türkiye’nin milli gelirine, istihdama ve ihracata katkı sağlayan firmalar olduklarını belirttiler.

 

 

KONSİAD olarak yapılan toplantılar ve görüşmelerin çok verimli geçtiğini belirtilen toplantıda özellikle KONSİAD olarak üye firmaların her zaman yanında olduğu belirtildi. KONSİAD olarak üye firmaların her zaman birbirleri ile iletişimde olması gerektiğinin vurgulandı. KONSİAD Anadolu yakası olarak en kısa zamanda üyelere yönelik eğitim, konferans ve seminer faaliyetlerine başlanması ve üyelerin işyerlerinde toplantıların periyodik olarak devam edileceği ve bir sonraki toplantının Has Çelik fabrikasında yapılması kararı alındı. KONSİAD Anadolu Yakası Başkanı Muzaffer KOŞAN, toplantıya ev sahipliği yaptığından dolayı AKIM METAL Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa BÖYET Bey’e teşekkür ederek toplantı sonlandırıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —