Tarih: 12.08.2016 16:50

KONSERE GELİRKEN GİYDİĞİ TERLİĞE BİR BAKAN BİR DAHA BAKTI

Facebook Twitter Linked-in

Sibel Can, 'Turkcell Yıldızlı Geceler' etkinliği kapsamında önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Nur Yerlitaş imzalı iki farklı elbiseyle sevenlerinin karşısına çıkan Can, gece boyunca sevilen şarkıları seslendirdi.

"ÇOCUKLARIM SAYESİNDE KEŞFETTİM"

Sanatçının konserinde ünlü konukları da vardı. Ayla Çelik'le "Bağdat" şarkısında düet yapan Sibel Can, kariyerinde bir ilke de imza attı ve rap söyledi. "Günah Benim Suç Benim" şarkısıyla yıldızı parlayan Eypio-Burak King ikilisini sahnesinde ağırlayan Can, onlarla düet yaptı. Eypio, şarkı sonrasında "En son bu kalabalığı sünnetimde görmüştüm, o da toplu törendi" sözleriyle güldürdü.

ÇOCUKLARI SAYESİNDE KEŞFETMİŞ

Sanatçı, konser öncesi düzenlediği basın toplantısında Eypio ve Burak King'i nasıl keşfettiğini şöyle anlattı: "Engincan, Melisa ve Emir, bana uzun zamandır diyordu ki; 'Bir grup var, dinlemen lazım'. Youtube'da 100 milyonun üzerinde izlenmişler, saatte 100 bin kişi dinliyormuş. Bir öğrendim; Eypio ve Burak King. Onlarla birlikte ilk defa sahnede rap yapacağım."


ENGİNCAN URAL YİNE YAPTI YAPACAĞINI

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, konsere 2 bin 900 lira değerindeki Gucci marka tüylü terlikleriyle geldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —