Tarih: 25.01.2012 15:31

Komşu kızına tacizin cezası netleşti

Facebook Twitter Linked-in

2009 yılında henüz 5 yaşındaki küçük bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Körfez Fatih Mahallesi'nde ikamet eden olay tarihinde 5 yaşında olan H.D. isimli kız çocuğuna iddialara göre kapı komşusu olan İsmail Kar cinsel tacizde bulundu. Evine aldığı küçük kıza tacizde bulunduktan sonra şikayet üzerine tutuklu olarak yargılanan sanığın son celsesi gerçekleştirildi.

 

 

ADLİ TIP RAPORU GELDİ 

 

 

Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya tutuklu sanık İsmail Kar avukatı Abdülkadir Şahan ile müşteki H.D.'nin ailesinin avukatı Serap Salı katıldı. Adli Tıp Kurumu'ndan tacize maruz kalan H.D.'nin beden ve ruh sağlığının bozulduğu yönünde rapor geldiğini ifade edildi. Müşteki avukatı Sali, raporu doğrularak sanığın cezalandırılmasını talep etti. 

 

 

12 YIL 6 AY HAPİS

 

 

Sanık avukatı Şahan ise “mağdurenin ve ailesinin ifadelerinde çelişkiler bulunmaktadır. Mağdurenin ruh ve beden sağlığı başka bir olay nedeniyle bozulmuştur. Müvekkilimin beraatını istiyorum” dedi. Mahkemeye verilen kısa aranın ardından mahkeme sanığın cezasını açıkladı. Sanık İsmail Kar, nitelikli cinsel istismar suçlamasıyla 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —