Tarih: 22.05.2012 09:33

"KOMEK rehber bir kurum"

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları’nda (KO-MEK) eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı 12 İlçe 12 Sergi kervanının onuncusu Dilovası’nda açıldı. Sergi açılışına katılarak Kocaeli halkına seslenen Kocaeli Valisi Ercan Topaca, “KO-MEK kurslarında kendinizi geliştirerek kolunuza altın bileziğinizi takın’’dedi. Vali Topaca KO-MEK kurslarının halkın bilgi ve donanımını arttırarak meslek sahibi olma yönünde önemli katkı sunduğunu söyledi.

 

 

 

AÇILIŞA KOCAELİ VALİSİ KATILDI

 

 

Dilovası kurs merkezinde gerçekleşen açılışa, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hacı Osman Yırtıcı, Dilovası Halk Eğitim Müdürü Ali Başoğlu, KO-MEK yöneticileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve bölge halkı katıldı.

 

 

 

KO-MEK’TE KOLUNUZA ALTIN BİLEZİĞİNİZİ TAKIN

 

 

Dilovası sergi açılışında konuşma yapan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, KO-MEK kurslarını çok önemsediğini ifade ederek, ‘’Günümüzde artık mesleği ve bilgisi olmayan insanlar iş bulma açısından zorlanıyor. KO-MEK kursları halkımızın bilgi ve donanımını arttırarak meslek sahibi olmasında büyük önem taşıyor. KO-MEK kurslarında meslek sahibi olarak kolunuza altın bileziğinizi takın. Böyle kursları halkın hizmetine sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ederim’’ dedi.

 

 

 

KOMEK’LE BİR ADIM ÖNDESİNİZ

 

 

 

Açılışta konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, insanların kendini yenilemesi ve geliştirmesinde eğitimin büyük yeri olduğuna değinerek, “KO-MEK kurslarında kendinize yeni bilgiler katarak geliştirebilirsiniz. Burası sıcak bir aile ortamından oluşan eğitim yuvasıdır. KO-MEK kurslarına katılanlar her zaman bir adım öne geçiyor. Kurslara katılanlara çok teşekkür ediyorum’’diye konuştu.

 

 

 

KO-MEK’LE AYAKLARIMIN ÜZERİNDE DURUYORUM

 

 

Açılışta tüm kursiyerler adına bir konuşma yapan Makine Nakışı ve Mefruşat kursiyeri Münire Kanburoğlu, ‘’KO-MEK genç yaşlı ayırt etmeksizin herkesi bir arada tutan, geleceğe giden yolda sağlam adımlarla yürümek isteyenlere rehberlik yapan bir kurumdur. KO-MEK’te aldığım eğitimlerle kendi ayaklarım üzerinde durmayı öğrendim. Bana ve arkadaşlarıma bu mutluluğu yaşatan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ederim’’ dedi.

 

 

 

HEP BERABER AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

 

Konuşmaların ardında Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, protokol ve kursiyerlerle birlikte kurdeleyi keserek sergi açılışını gerçekleştirdi.  Sergilenen el emeği göz nuru eserleri hayranlıkla inceleyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, kursiyerleri tebrik ederek başarılarının devanı diledi.

 

 

 

 

SERGİ AÇILIŞLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 

 

 

KO-MEK kursiyerlerinin bir yıllık emeklerinin gözler önüne serildiği sergiler, 22 Mayıs Salı Derince, 23 Mayıs Çarşamba Başiskele İlçe sergisi ile devam edecek.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —