Tarih: 27.02.2013 09:39

Kolejden Ağrı’ya yardım eli

Facebook Twitter Linked-in

Yardım koliler dün sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı. Gebze’nin En köklü eğitim kurumlarından biri olan Gebze Koleji çok önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

 

Okul müdürü Mustafa Günül, Müdür yardımcısı Tolga Torman, lise Müdürü Hülya Ataç Gülyiyen ve okul aile birliği üyelerinin başrol oynadığı kampanya ile Ağrı’da bulunan öğrencilere önemli yardımlarda bulunuldu. Okulun kurucusu Hamdi Eyüpoğlu da yaptığı bağışla kampanyaya önemli ölçüde destek oldu. Öğrenciler, Okul aile birliği ve öğretmenlerinin katkılarıyla hazırlanan kolilerin içerisinde kırtasiye malzemeleri, elektronik aletler (Lap top vs.) ve giyecek malzemeleri yer aldı. Koliler dün öğle saatlerinde Ağrı’nın Yukarı Konak köyüne ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

 

Her şey bir fotoğrafla başladı

Kampanyanın baş mimarı olan Okul Müdür yardımcısı Tolga Torman da kolilerle birlikte Ağrıya gidip ihtiyaç sahipleriyle buluşmak için yola çıktı. Kampanya fikrinin çıkış aşamasını anlatan Tolga Torman Yukarı Konak köyü öğretmenini kendileriyle bağlantıya geçtiğini söyledi. Kendilerinden sadece kırtasiye malzemesi yardımı istendiğini söyleyen Torman; “Yukarı konak köyünde öğretmen olan arkadaşımızın yakın bir arkadaşı bizim okulumuzda görev yapıyor. Kendisiyle bağlantıya geçmiş ve kırtasiye malzemesi eksikliğinden bahsetmiş. Sosyal paylaşım sitesine de öğrencileriyle birlikte çektiği fotoğrafı paylaşmış. Biz fotoğrafa baktığımızda geçekten ihtiyaç duyulan birçok şey olduğunu anladık ve kampanyayı başlattık. Bizden sadece kırtasiye malzemeleri stendi ama biz kampanyanın yelpazesini genişlettik ve elektronik alet ile giyecek ürünlerini de kolilere yerleştirdik” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —