• BIST 100

    14183,03%0,27
  • DOLAR

    42,73% 0,04
  • EURO

    50,22% 0,07
  • GRAM ALTIN

    5936,00% -0,44
  • Ç. ALTIN

    9581,68% -0,25

KOGACE kongreye gidiyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Çetin Gürol, 11 Kasım’da gerçekleşecek olan genel kurul öncesi yeni yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

GÜNDEM 8.11.2017 09:30:00 0
KOGACE kongreye gidiyor

Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için geçen hafta ertelenen Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan genel kurulu yeterli çoğunluğa bakılmaksızın bu hafta gerçekleşecek. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti(KOGACE) Başkanı Çetin Gürol, 11 Kasım Cumartesi günü Fuariçi Sivil Toplum Merkezi’nde saat 10:00’da gerçekleşecek. Yeni yönetim kurulu üyeleri, yeni döneme hazır olduklarını belirterek, tüm üyeleri genel kurula davet etti. Genel kurulumuzda üyelerimizden tüm kentin temsili konusunda da yetki isteyerek yönetim kurulumuzun üye sayısını artıran bir talebinde divana sunulacağı ifade edildi.

SOSYAL TESİS

Yeni dönemde özellikle mesleki bilgilendirme ve eğitim alanında çalışmalara ağırlık vereceklerini söyleyen Gürol, "Göreve talip olduğumuz ilk günden itibaren ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde görev yapan meslektaşlarımız için çalışmalar yaptık. Geçmiş dönemde gördüğümüz eksiklikleri tespit ederek yeni dönemde bunları gidermek için hazırlıklarımızı yaptık.  Kurumsallaşma adına cemiyetimize bir adet işyeri, sosyal tesis yapılmak üzere 2 dönüm arazi ve bir devre mülk satın aldık.  Oluşturduğumuz yeni ekibimizle, cemiyetimize üye olsun veya olmasın, her bir gazeteci arkadaşımızla mesleğimizin yanı sıra Kocaeli faydasında buluşup en iyiyi ortaya çıkarma gayretimizden ödün vermedik. Yeni dönemde de aynı amaç doğrultusunda hareket edeceğiz” dedi.

“BASIN ONUR GÜNÜ’NÜN 95. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLAYACAĞIZ”

Genel kurulun ardından önceliğinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün İzmit'te ilk basın toplantısını düzenlemesinin yıldönümü olan 16 Ocak Basın Onur Günü olduğunu söyleyen Gürol,”Atatürk’ün ilk ve tek basın toplantısını yaptığı tarih olan 16 Ocak’ın 95. Yıldönümünü yine farklı organizasyonlarla kutlayacağız. 16 Ocak bizim için en önemli olay. Şuanda sokakta rahat bir şekilde geziyor mesleğimizi icra ediyorsak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet kazanımının sayesindedir. Bize bu manada maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“BASIN SİTEMİZDE SONA YAKLAŞTIK”

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin girişimleriyle TOKİ tarafından Derince İlçesi Çınarlı Mahallesi'nde yapılan 16 Ocak Basın Sitesi için yoğun gayret sarf ettiklerini söyleyen Gürol, “Gerek konumu itibariyle gerekse projesi ile sadece hayal denilen, Türkiye’ye örnek projemizin gerçekleştirilmesini bize nasip eden Allah’a şükürler olsun. Basın Sitemizde sona yaklaştık. Önümüzdeki günlerde TOKİ Başkanımızla görüşmek yaptıktan sonra, arkadaşlarımızı daha net bir şekilde bilgilendireceğiz. Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, bu projenin mimarı olarak her aşamada bizlerin yanında oldu. Son süreçte de 11 Kasım Cumartesi günü Toki Başkanımızı Kocaeli’ne davet etti. Projemizin tüm detaylarını ve umarım müjdeli haberi en kısa sürede vermeyi bizlerde istemekteyiz” ifadelerini kullandı.

Pendik’te bir binanın 3’üncü katı alevlere teslim oldu

Tekirdağ’da motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Antoine Makoumbou: "Bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu"

ABD’li Demokratlar, cinsel istismar suçlusu Epstein dosyasında yer alan 68 yeni fotoğraf yayınlandı

Okan Kocuk: "Avrupa’da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz"

Yunus Emre Çift: "Play off’u geçip Avrupa maceramızı sürdüreceğiz"

Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum"

Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada

Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümdeki binadan düşen parçalar, 3 otomobili hurdaya çevirdi

Yağlıdere’de trafik kazasında bekçi hayatını kaybetti

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 2 - Samsunspor: 0 (Maç sonucu)

Zonguldak’ta bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 1 - Samsunspor: 0 (İlk yarı)

Zeytinburnu’nda binanın çatısından kopan parçalar araçları hurdaya çevirdi

Mudanya Yazaki işçilerinden MESS’in düşük zam teklifine çatal-kaşıklı protesto

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü

Demre’de coğrafi işaret başvurusu yapılan ürünler festivalde tanıtıldı

Bodrum’da kaçak göçmen çetesi çökertildi: 3 tutuklama

Bağcılar’da iş yerine silahlı saldırı

Trump: "Ukrayna zaman harcadıkça Rusya fikrini değiştiriyor"

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 0 - Samsunspor: 0 (Maç devam ediyor)

Bu yıl ıhlamur değer kazandı

Siirt’te 3 buçuk ayda 54 büyükbaş hayvanı telef olan besicinin zararı 8 milyon lirayı buldu

BM Güvenlik Konseyi, ’ABD-Venezuela gerilimi’ gündemiyle 23 Aralık’ta acil toplantı kararı aldı

Milyonlarca liralık "sahte gönül ilişkisi" oyununu jandarma bozdu

Açık unutulan tüp paniğe sebep oldu

Cemevinde korku dolu anlar: Elektrik panosu patladı

Ahmed Kutucu bu sezon ilk golünü attı

Galatasaray, Türkiye Kupası’na galibiyetle başladı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 16 12 1 3 24 39
2.FENERBAHÇE A.Ş. 16 10 0 6 22 36
3.TRABZONSPOR A.Ş. 16 10 1 5 14 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 16 8 3 5 10 29
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 16 7 4 5 7 26
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 16 6 3 7 4 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 16 6 5 5 -2 23
8.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 16 5 6 5 5 20
9.KOCAELİSPOR 16 5 6 5 -3 20
10.CORENDON ALANYASPOR 16 3 4 9 -1 18
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 16 4 6 6 -3 18
12.TÜMOSAN KONYASPOR 16 4 8 4 -8 16
13.GENÇLERBİRLİĞİ 16 4 9 3 -4 15
14.KASIMPAŞA A.Ş. 16 3 7 6 -7 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 16 4 9 3 -14 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 16 2 6 8 -17 14
17.İKAS EYÜPSPOR 16 3 9 4 -11 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 16 2 11 3 -16 9

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.