Tarih: 02.11.2017 08:45

Kocaman, krizi çözmek istiyor

Facebook Twitter Linked-in

Kayserispor karşısında 3-1’lik avantajı koruyamayıp 1 puana razı olan F.Bahçe, G.Saray’ın yenildiği hafta büyük fırsat teperken, teknik direktör Aykut Kocaman krize el attı. Sarı-lacivertliler, Osmanlıspor hazırlıklarına başlasalar da tecrübeli hoca önce eski defteri kapatmak gerektiğini düşünüyor.
 
Yardımcılarıyla antrenmandan önce bir araya gelerek Kayserispor karşılaşmasının geniş bir analizini isteyen Kocaman, “Bu maçın derin analizi yapılmadan gelecek haftaya ve haftalara bakamayız” ifadelerini kullandı. 
Hesapta olmayan puan kaybı için tüm sorumluluğu üzerine alan Kocaman, mücadelenin nasıl bu sonuçla bittiğini en ince ayrıntısına kadar çözmek niyetinde. Bu konuda yardımcılarından destek isteyen Kocaman, teknik heyetiyle yaptığı görüşmede şu ifadeleri kullandı:
 
‘ÖNCE GEMİMİZİ TAMİR ETMELİYİZ!’

“Önce kendimizden başlayalım. Futbol hata oyunudur bunu hepimiz kabul ediyoruz. Sonuçla ilgili bir hata varsa da öncelik benimdir. Geniş bir rapor bekliyorum. Maçın taktiği, oyuncu değişiklikleri ve dizilişler. Ben ve bizler nerde yanlış yaptık bulalım. Sonra bireysel ve takım olarak yapılan yanlışlar ve bunların sebepleri, pozisyon hataları, oyun içindeki duruşumuz. Skor 3-1’ken 4-1 hatta 5-1’lik fırsatları neden değerlendiremediğimiz. 
 
Bu işin psikolojik tarafı varsa bu da rapor edilsin. Tüm bunları yaparken kırıcı olmadan yapıcı bir şekilde, gerekirse futbolcularla tek tek görüşmeler gerçekleştirip Kayserispor maçı tüm takıma anlatılmalı. Gemi nereden su alıyorsa tamir etmeden yola çıkılmaz.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —