Tarih: 01.04.2015 14:58

Kocaeli’nin ‘Yeni 100’ü görücüye çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2014-2019 döneminde hayata geçirilmesi planlanan projeleri 100 başlıkta kamuoyu ile paylaştı.  ‘’Yeni Kocaeli Yeni 100’’ adıyla Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, snaayi ve ticaret odasının temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ve il protokolü hazır bulundu. Yoğun katılım sebebiyle açıklamayı dışarıdan takip edilmesi amacı ile fuaye alanına ve ikinci toplantı salonuna sinevizyon kuruldu.

 

Herkesin payı var

 

Başkan Karaosmanoğlu’nun yapılması planlanan projelerle ilgili konuşması öncesinde Büyükşehir’in 10 yılda Kocaeli’ne yaptığı hizmetleri anlatan kısa bir film gösterisi gerçekleşti. Film gösteriminin ardından kürsüye gelen Başkan Karaosmanoğlu, “Bize, bir kez daha Kocaeli'ye hizmet etme şerefini ihsan eden Cenab-ı Hak'ka sonsuz hamt ediyorum.

 

Tercihleri, duaları ve destekleriyle varlığımızın sebebi olan milletimizi şükranla, minnetle selamlıyorum. Dava arkadaşlarım, bürokratlarımız, mimarlarımız, mühendislerimiz, memurlarımız ve işçilerimizin bu başarımızda büyük payı var. Kocaeli'mize hizmet üreten herkesi yürekten kutluyorum” dedi.

 

Yüzlerce projemiz var

 

“ Değişimin kitabını yazdık “ diyen Başkan Karaosmanoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti; ”2015-2019 Yatırım Döneminde, yeni hizmet ve icraatlarımızla yeni şeyler söyleyeceğiz. Metro, Lojistik Köy, Kuzey - Güney Otoyolları, Alternatif Banliyö hatları, Körfez Geçişi gibi büyük finans gerektiren projeleri hükümetimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Bunun gibi daha yüzlerce projemiz var” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —